tomina Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Když jedu po vydlážděný silnici (po kočičích hlavách) tak je v autě k nevydržení. Hukot a drnčení od kol je opravdu silne, s rychlostí se mění. Když jedu pomalu, je to v rámci možností dobrý, kolem 40-50kmh se vibrace a hukot stavaj nesnesitelny, pri vyssich rychlostech je to už zase lepsi. Mam 1,9TDI, r.v.2001, kola 16", 205/55. Dela to i u zimnich a to jsou 15". Nejak jsem to neresil do doby, kdy jsem se svezl pritelkyni 1,6, r.v.97, 15"kola. U jeji octy mi jizda po kocicich hlavach pripada normalni. Auto ma najeto poctivych 99tis km. Myslel jsem si, ze to je tim, ze ma ta pritelkyne 1,6 v haji tlumice a tim ze to plavalo, bylo auto jaksi mekci. Ale ted ma komplet tlumice a predni pera novy a je porad stejne tichy. Zato ja kdyz jedu po dlazbe tak mi v aute rezonuje snad vsechno a hukot je tak velkej, ze se neda ani bavit, ale jak rikam, tyka se to hlavne rychlosti kolem 40-50kmh - tedy nejobvyklejsi rychlosti na kocicich hlavach. Poradi nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kouty Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Já si myslím že máš tvrdej podvozek, nemáš nějakou sportovní verzi toho tvýho auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 23. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Ne, je to normalni seriovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Hele skoro 28 let jsem bydlel u silnice s kočičákama, takže mě nic nepřekvapí. Navíc jsem měl v garáži asi 50 poklic (jak to furt lítalo). Moc bych to neřešil, to je normální že se to ve větší rychlosti usadí. Je to přesně tak jak to popisuješ. Jinak by to zjistili v servise nebo n technický (to jsou ty vibrační testy tlumičů) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Ja mam sport. tlumice a jak rikas hluk je odost vetsi nez na tech origo tlumicech. Proste tvrdej podvozek dela sve. Nejvice jsem pocitil diry na cestach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Stejná zkušenost, nějak si nedokážu představit auto co jede potichu po "kočičí hlavách"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haromax Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 No možna to nebude mimo misu ,ale ted ten tyden jsem se vratil z cesty po Ukrajině ,kde jsem najel necelych 5tkm . A ty cesty tam jsou mnohdy v takovem stavu že jizda po nich je jak po kočiších hlavách . Prostě rachot od podvozku opravdu takovy že máš pocit ,že se to auto musí rozpadnout a to nemluvím děrách a výtlucích . Když jsem se známému stěžoval na kvalitu jejich cest . Tak mi řekl tak vyzkoušej tohle . Tak se mnou zajel do jejich pneuservisu vypustili vzduch z pneu . Pak vyvěvou vysali zbytkovy vzduch a do pneu natlakovali plyn / ted nevim presne jaky / to zjistim asi něco jako pneumix aspon si myslím . Apak světe div se opravdu podvozek značně změkl ty razy byly dost utlumeny - komfort cestování byl opravdu oněčem jiném - mozna to je řešení i naše tankodromy do toho počítám i D1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.