PeterM Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Dobry den, mam poskodeny kablovy zvazok veduci od bocneho stpika do pravych zadnych dveri. Z tohto zvazku je napajany central, el. stahovanie okna a reproduktor. Pravdepodobne v ohybe budu polamane droty, okno sa mi da otvorit a zavriet iba pri mierne otvorenych dverach. Nakolko novy zvazok v Skoda servise je dost drahy , zvazujem kupu z vrakoviska, inzerat ... Mam model r.v. 2000, morotizacia 1,9TDi 81kW. Musim sa pytat na kabel podla mojej motorizacie a vybavy, alebo sa do vsetkych Octavii davali rovnake kablove zvazky? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Nemusis kupovat druhy, radsej si ho prespajkuj novymi kuskami kabla a mas po probleme. Inak musis hladat kabel na dvere s rovnakou vybavou (elektrika), podla motorizacie sa nelisi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 JJ, udělej to přesně jak píše Oli. Taky jsem to kdysi řešil na mé první O1, ve Škodovce mi našel snad 20 typů svazků (LZ dveře) liší se výbavou. Být tebou bych koupil nové piny do konektoru, kus nových kabelů v potřebných průřezech (jsou tam tuším 2 různé) a napájel bych jeden po druhém někde v místě, kde je kabel už napevno přichycený ke dveřím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.