cerrtinka Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 já vím,je to ještě daleko,ale je už někdo rozhodnutej,že tam na stopro pojede?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gelger Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 já vím,je to ještě daleko,ale je už někdo rozhodnutej,že tam na stopro pojede?? Ja jo.Srpen bejvá lepší než Květen a je tam Tuning cup takže tam bude ještě vice aut a lidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Ja jo.Srpen bejvá lepší než Květen a je tam Tuning cup takže tam bude ještě vice aut a lidí takže zatím sme dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayson Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Ja jo.Srpen bejvá lepší než Květen a je tam Tuning cup takže tam bude ještě vice aut a lidí Teďka bylo lidí tak akorát, né moc, né málo mě to 100% vyhovovalo. Jinak na srpen snad pojedu, snad určitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 srpny vzdycky to je lepsi a timto umistuji verejne vyzvu k zavodu v mistnich motokarach to je stejne hned po RZ nejlepsi zabava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 já nastopéro nejedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kedluben Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 No chtěl bych se tam podívat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bond-cze Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 Já na 100% pojedu. Už se moc těším. Květen mě zklamal, tak doufám, že srpen to vylepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 100% jedu už v pátek - jezdíme tam pravidelně už nějaký pátek s bandičkou, gril, masíčko, párty,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kornout Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Jedu taky už v pátek. Tímto zároveň zvu na pokec do našeho stanu CHIPFORUM.CZ a na čumendu na sprinty, máme new TDI auto (modrý GIV) a v podstatě Mimoň bude premiéra, tak držte palce, ať se něco neposere a v Mimoni čau. PS: když bude počasí, bude i bazén Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 21. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2009 Ja slyšel něco o tom, že tam je zakázaný grilování nebo tak. Ale nevim. To Kornout: Mvoleso byl s tim golfem už v Příbrami, a to je hrozný, co to auto dělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lowtha Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 tak sem se vrátil z noční...a co sem slyšel v rádiu tak sem se opravdu nestačil divit...z mimoně tam bylo docela dost informací ať sem přepl kamkoliv...ale informace ve znění, že policie vyšetřuje znásilnění dívky, krádeže aut, vykradání aut a jiné DROBNÉ přestupky...opravdu řekli to slovo drobné, což mě udivilo po předchozím obsahu co se doslova vyvalil z repráků...dokonce si řikam, ještě že jsem tam nebyl!!! jinak nevím jak mimoň vypadala, co do srazu, organizace apod...takže nebudu soudit celý sraz ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 tak sem se vrátil z noční...a co sem slyšel v rádiu tak sem se opravdu nestačil divit...z mimoně tam bylo docela dost informací ať sem přepl kamkoliv...ale informace ve znění, že policie vyšetřuje znásilnění dívky, krádeže aut, vykradání aut a jiné DROBNÉ přestupky...opravdu řekli to slovo drobné, což mě udivilo po předchozím obsahu co se doslova vyvalil z repráků...dokonce si řikam, ještě že jsem tam nebyl!!! jinak nevím jak mimoň vypadala, co do srazu, organizace apod...takže nebudu soudit celý sraz ;-) Naprosto pohodove , poradatelka sluzba a policie byla hodne videt a to bylo dobre, zadny excesy oprpti minulejm rocnikum sem tam nevidel.. PS: Jestli veris vsem nafouklejm kachnam v radiu/TV ,ktery cizi nestesti zivi, tak je neco spatne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 MIMONSKE VALKY 15 - Akce dobra, pocasi az na par kapek vyslo, apson nebylo vedro, rekordni ucast naftaku ca47aut.. Skoda ze jsem nestihl registraci, ale stejne bych mel asi spatny cas v Pa. se davalo novy naftovy cerpadlo s pistkem a auto bylo rozhozeny... Gratulace zlatce-dieselpower, ktera opet zlepsila svuj cas na 12,5s.. i Lupo melo pekny cas 11,55s skoda ze vydrzelo pouhou jednu jizdu.. ..prekvapil v mvolesko s peknym casem .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 (editace) Vsechny fotky zde : http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&start=1500 Editováno: 23. Srpen 2009, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 Tady fotoreportáž, ze srazu: http://skodaoctavia.cz/clanek/mimonske-valky-15-fotoreportaz Ochutnávka: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devils Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 Že by naposledy !? http://auto.idnes.cz/krasne-zeny-a-auta-v-...51_automoto_fdv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 Neni tajemstvi ze co to dostal pod zpravu liberecekej kraj tak se zvysil pronajem k nesmyslnejm castkam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
čakom Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 nemáte, prosím, někdo fotky černé dvojkové octavky se zahlazenýma lištama? viděl jsem ju jak jezdí slalom. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Seat Leon FR vs. Passat vs. Golf Plus vs. Golf 4 4x4 TDi. , HQ Audi A5 3.0TDi Quattro vs. BMW 535D Xdrive vs. Touran vs. Toledo , HQ - dieselpower.cz VW Beetle TDi vs. BMW 1 120D vs. Audi A3 TDi vs. Vento TDi - HQ, dieselpower.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 Mimoňské Války 15 / 8 - 2009 , PAL Quality: ..doufam ze tam bude 5* PAL verze STREAM: http://www.stream.cz/video//355948-mimonsk...-dieselpower-cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.