Publikováno Květen 22, 200916 r já vím,je to ještě daleko,ale je už někdo rozhodnutej,že tam na stopro pojede??
Květen 24, 200916 r já vím,je to ještě daleko,ale je už někdo rozhodnutej,že tam na stopro pojede?? Ja jo.Srpen bejvá lepší než Květen a je tam Tuning cup takže tam bude ještě vice aut a lidí
Květen 24, 200916 r Autor Ja jo.Srpen bejvá lepší než Květen a je tam Tuning cup takže tam bude ještě vice aut a lidí takže zatím sme dva
Květen 27, 200916 r Ja jo.Srpen bejvá lepší než Květen a je tam Tuning cup takže tam bude ještě vice aut a lidí Teďka bylo lidí tak akorát, né moc, né málo mě to 100% vyhovovalo. Jinak na srpen snad pojedu, snad určitě
Červen 16, 200916 r srpny vzdycky to je lepsi a timto umistuji verejne vyzvu k zavodu v mistnich motokarach to je stejne hned po RZ nejlepsi zabava
Červenec 30, 200916 r Já na 100% pojedu. Už se moc těším. Květen mě zklamal, tak doufám, že srpen to vylepší.
Srpen 10, 200916 r 100% jedu už v pátek - jezdíme tam pravidelně už nějaký pátek s bandičkou, gril, masíčko, párty,...
Srpen 19, 200916 r Jedu taky už v pátek. Tímto zároveň zvu na pokec do našeho stanu CHIPFORUM.CZ a na čumendu na sprinty, máme new TDI auto (modrý GIV) a v podstatě Mimoň bude premiéra, tak držte palce, ať se něco neposere a v Mimoni čau. PS: když bude počasí, bude i bazén
Srpen 21, 200916 r Ja slyšel něco o tom, že tam je zakázaný grilování nebo tak. Ale nevim. To Kornout: Mvoleso byl s tim golfem už v Příbrami, a to je hrozný, co to auto dělá
Srpen 23, 200916 r tak sem se vrátil z noční...a co sem slyšel v rádiu tak sem se opravdu nestačil divit...z mimoně tam bylo docela dost informací ať sem přepl kamkoliv...ale informace ve znění, že policie vyšetřuje znásilnění dívky, krádeže aut, vykradání aut a jiné DROBNÉ přestupky...opravdu řekli to slovo drobné, což mě udivilo po předchozím obsahu co se doslova vyvalil z repráků...dokonce si řikam, ještě že jsem tam nebyl!!! jinak nevím jak mimoň vypadala, co do srazu, organizace apod...takže nebudu soudit celý sraz ;-)
Srpen 23, 200916 r tak sem se vrátil z noční...a co sem slyšel v rádiu tak sem se opravdu nestačil divit...z mimoně tam bylo docela dost informací ať sem přepl kamkoliv...ale informace ve znění, že policie vyšetřuje znásilnění dívky, krádeže aut, vykradání aut a jiné DROBNÉ přestupky...opravdu řekli to slovo drobné, což mě udivilo po předchozím obsahu co se doslova vyvalil z repráků...dokonce si řikam, ještě že jsem tam nebyl!!! jinak nevím jak mimoň vypadala, co do srazu, organizace apod...takže nebudu soudit celý sraz ;-) Naprosto pohodove , poradatelka sluzba a policie byla hodne videt a to bylo dobre, zadny excesy oprpti minulejm rocnikum sem tam nevidel.. PS: Jestli veris vsem nafouklejm kachnam v radiu/TV ,ktery cizi nestesti zivi, tak je neco spatne..
Srpen 23, 200916 r MIMONSKE VALKY 15 - Akce dobra, pocasi az na par kapek vyslo, apson nebylo vedro, rekordni ucast naftaku ca47aut.. Skoda ze jsem nestihl registraci, ale stejne bych mel asi spatny cas v Pa. se davalo novy naftovy cerpadlo s pistkem a auto bylo rozhozeny... Gratulace zlatce-dieselpower, ktera opet zlepsila svuj cas na 12,5s.. i Lupo melo pekny cas 11,55s skoda ze vydrzelo pouhou jednu jizdu.. ..prekvapil v mvolesko s peknym casem ..
Srpen 23, 200916 r Vsechny fotky zde : http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&start=1500 Upraveno Srpen 23, 200916 r od JasteR
Srpen 24, 200916 r Tady fotoreportáž, ze srazu: http://skodaoctavia.cz/clanek/mimonske-valky-15-fotoreportaz Ochutnávka:
Srpen 24, 200916 r Neni tajemstvi ze co to dostal pod zpravu liberecekej kraj tak se zvysil pronajem k nesmyslnejm castkam...
Srpen 26, 200916 r nemáte, prosím, někdo fotky černé dvojkové octavky se zahlazenýma lištama? viděl jsem ju jak jezdí slalom. díky
Srpen 27, 200916 r Seat Leon FR vs. Passat vs. Golf Plus vs. Golf 4 4x4 TDi. , HQ Audi A5 3.0TDi Quattro vs. BMW 535D Xdrive vs. Touran vs. Toledo , HQ - dieselpower.cz VW Beetle TDi vs. BMW 1 120D vs. Audi A3 TDi vs. Vento TDi - HQ, dieselpower.cz
Září 6, 200915 r Mimoňské Války 15 / 8 - 2009 , PAL Quality: ..doufam ze tam bude 5* PAL verze STREAM: http://www.stream.cz/video//355948-mimonsk...-dieselpower-cz
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.