Přejít na obsah

Mimoňské války XV.

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Jedu taky už v pátek.

Tímto zároveň zvu na pokec do našeho stanu CHIPFORUM.CZ a na čumendu na sprinty, máme new TDI auto (modrý GIV) a v podstatě Mimoň bude premiéra, tak držte palce, ať se něco neposere a v Mimoni čau. ;)

PS: když bude počasí, bude i bazén lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak sem se vrátil z noční...a co sem slyšel v rádiu tak sem se opravdu nestačil divit...z mimoně tam bylo docela dost informací ať sem přepl kamkoliv...ale informace ve znění, že policie vyšetřuje znásilnění dívky, krádeže aut, vykradání aut a jiné DROBNÉ přestupky...opravdu řekli to slovo drobné, což mě udivilo po předchozím obsahu co se doslova vyvalil z repráků...dokonce si řikam, ještě že jsem tam nebyl!!! jinak nevím jak mimoň vypadala, co do srazu, organizace apod...takže nebudu soudit celý sraz ;-)

Odkaz ke komentáři

tak sem se vrátil z noční...a co sem slyšel v rádiu tak sem se opravdu nestačil divit...z mimoně tam bylo docela dost informací ať sem přepl kamkoliv...ale informace ve znění, že policie vyšetřuje znásilnění dívky, krádeže aut, vykradání aut a jiné DROBNÉ přestupky...opravdu řekli to slovo drobné, což mě udivilo po předchozím obsahu co se doslova vyvalil z repráků...dokonce si řikam, ještě že jsem tam nebyl!!! jinak nevím jak mimoň vypadala, co do srazu, organizace apod...takže nebudu soudit celý sraz ;-)

Naprosto pohodove , poradatelka sluzba a policie byla hodne videt a to bylo dobre, zadny excesy oprpti minulejm rocnikum sem tam nevidel..

PS: Jestli veris vsem nafouklejm kachnam v radiu/TV ,ktery cizi nestesti zivi, tak je neco spatne..

Odkaz ke komentáři

MIMONSKE VALKY 15

- Akce dobra, pocasi az na par kapek vyslo, apson nebylo vedro, rekordni ucast naftaku ca47aut..

Skoda ze jsem nestihl registraci, ale stejne bych mel asi spatny cas v Pa. se davalo novy naftovy cerpadlo s pistkem a auto bylo rozhozeny...

Gratulace zlatce-dieselpower, ktera opet zlepsila svuj cas na 12,5s..

i Lupo melo pekny cas 11,55s skoda ze vydrzelo pouhou jednu jizdu..

..prekvapil v mvolesko s peknym casem ..

2199_brouk_2.jpg

2199_brouk_jaster_1.jpg

2199_dp_zlatka_1.jpg

2199_ford_gt_1.jpg

2199_hanz_1.jpg

2199_hostesky_1.jpg

2199_octavia_100_1.jpg

2199_pohary_do_25_1.jpg

2199_pohary_hubalek_1.jpg

2199_R32_1.jpg

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...