Tlamovec Vloženo 27. Březen 2006 Sdílet Vloženo 27. Březen 2006 Ahoj všem Koupil jsem si orig.alu kola na octu,takže žadný zázrak,ale nerad bych o ně přišel. Kde koupit docela slušny(cena) šrouby?? Prosím link. obr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 27. Březen 2006 Sdílet Vloženo 27. Březen 2006 O 10 témat níže najdeš toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 27. Březen 2006 Sdílet Vloženo 27. Březen 2006 tak tyhle kola ti určitě nikdo neukradne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 27. Březen 2006 Sdílet Vloženo 27. Březen 2006 To by ses divil. Dyt nejsou tak špatný akorád na octavii je jsou profláklý a je jich moc ale třeba na fabii vypadaj moc pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 27. Březen 2006 Sdílet Vloženo 27. Březen 2006 To by ses divil. Dyt nejsou tak špatný akorád na octavii je jsou profláklý a je jich moc ale třeba na fabii vypadaj moc pěkně Souhlas, mne se taky libi, ale chtel sem vetsi, takze je mam na zimu. Ale v dobrym stavu je smazak muze prodat za par litru, takze ty bezpecaky bych dal urcite. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tlamovec Vloženo 27. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2006 Im sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 27. Březen 2006 Sdílet Vloženo 27. Březen 2006 To by ses divil. Dyt nejsou tak špatný akorád na octavii je jsou profláklý a je jich moc ale třeba na fabii vypadaj moc pěkně Souhlas, mne se taky libi, ale chtel sem vetsi, takze je mam na zimu. Ale v dobrym stavu je smazak muze prodat za par litru, takze ty bezpecaky bych dal urcite. I já je mám jako zimáky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 27. Březen 2006 Sdílet Vloženo 27. Březen 2006 Já mám tyhle dvoje jedny na zimu a jedny na léto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 dej tam nějaký neznámé šrouby ,a hlavně si nenechávej bozpečák v autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbyněk Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 dej tam nějaký neznámé šrouby ,a hlavně si nenechávej bozpečák v autě To je nápad a pak až ti někde prdne kolo tak si sedni na mez a můžeš tak akorát pást krávy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.