BEDNAR Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 (editace) Vážení autorádio Eonon mi zapojili ve značkovém servisu v Brně.Po jejich práci a ceně , nehledě k tomu že si přivlastnili /vypíchli /drát s pojistkovým pouzdrem od ovládání kamery .Jsem se rozhodl že si tv anténu a kameru dopojím sám.Ovládací konektor kamery jse vybral z počítačové desky a zapojení jsem zjistil na servru výrobce z fotografie.Televizní anténu mám ale se dvěma jacky ,ale rádio má na tv vstup pouze jeden co mám dělat s tím druhýmm /slučovač/ nebo zapojit místo radio antény .Nemá někdo s tím zkušenost. bebohm@seznam.cz Děkuji za radu. Už to vím.Dle sdělení prodejce se jedná o aktivní anténu se zesilovačem a anténa má dva jacky, protože prý některá rádia mají dva vstupy pro tv anténu.Já mám použít jen jeden jack a mělo by to fungovat. Editováno: 29. Květen 2009, autor: BEDNAR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 no rozmontoval by som antenu a zistil na co su tie dva jacky. ja mam na tv antene jeden jack rovnako ako na radiu, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.