BEDNAR Vloženo 24. Květen 2009 Vloženo 24. Květen 2009 (editace) Vážení autorádio Eonon mi zapojili ve značkovém servisu v Brně.Po jejich práci a ceně , nehledě k tomu že si přivlastnili /vypíchli /drát s pojistkovým pouzdrem od ovládání kamery .Jsem se rozhodl že si tv anténu a kameru dopojím sám.Ovládací konektor kamery jse vybral z počítačové desky a zapojení jsem zjistil na servru výrobce z fotografie.Televizní anténu mám ale se dvěma jacky ,ale rádio má na tv vstup pouze jeden co mám dělat s tím druhýmm /slučovač/ nebo zapojit místo radio antény .Nemá někdo s tím zkušenost. bebohm@seznam.cz Děkuji za radu. Už to vím.Dle sdělení prodejce se jedná o aktivní anténu se zesilovačem a anténa má dva jacky, protože prý některá rádia mají dva vstupy pro tv anténu.Já mám použít jen jeden jack a mělo by to fungovat. Editováno: 29. Květen 2009, autor: BEDNAR Citovat
cartmanko Vloženo 24. Květen 2009 Vloženo 24. Květen 2009 no rozmontoval by som antenu a zistil na co su tie dva jacky. ja mam na tv antene jeden jack rovnako ako na radiu, Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.