miro84 Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Pokud nechceš koženou existují ještě tyto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro84 Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 nebo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Díky za rady..kouknu do bazaru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 A co když mám takovouhle řadičku? Na tu mi asi tamta placka nepude, co? Nedělaj se nějaký na tuto páku?? To je ta klasická. Mě nepřijde ohavná, akorát moc nesedí do ruky. Je to takový hubený anergonomický klacík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 V bazaru nic není... dá se ta origo koupit někde v Praze 4 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.