Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Čus chlapi, tak řeším muziku a ty repra 4x6" no to je teda slabota, někde jsem koukal na obrázek jak má někdo repra nacpaný v pátých dveřích, akorát nevíím kde tak s prozbou zakládám nové téma. Tak má to někdo? Vejde se tam 6x9"? určitě to někdo máte tak se pochlubte a rozdělte se o to:-(

• Autor

Nikdo? No to sem teda blázen ;) Tak nic, dyť jsem se jen ptal.

jo,za chvilu budu resit upne stejny tema,no sam su zvedavey

jsem na tom uplně stejně, řeším taky kam dát nějaký pořádný repra do zadu, ale zatím nemám ponětí kam s nima :help:

• Autor

No jo, já někde tady koukal na foto jak to někdo mněl nachystaný, jako mdf-ku napasovanou jak v zadních dveřích, tak foto v pátých dveřích, ale asi se nikdo nepochválí, tak budu muset rozebírat a zjišťovat:-(

No jo, já někde tady koukal na foto jak to někdo mněl nachystaný, jako mdf-ku napasovanou jak v zadních dveřích, tak foto v pátých dveřích, ale asi se nikdo nepochválí, tak budu muset rozebírat a zjišťovat:-(

Zdarec řeším stejnej problem,někde jsem to viděl na netu ale ted to nemužu najít až to najdu tak se ozvu.

jsem na tom uplně stejně, řeším taky kam dát nějaký pořádný repra do zadu, ale zatím nemám ponětí kam s nima :help:

Zdarec co třeba tohle www.skodaoctavia.cz řeším stejnej problém.

• 3 týdny později...
Zdarec co třeba tohle www.skodaoctavia.cz řeším stejnej problém.

mna by zaujmalo ci sa da narvat 6 .9 normalne za zadne 4.9 v kombajne

B)

Zdarec řeším stejnej problem,někde jsem to viděl na netu ale ted to nemužu najít až to najdu tak se ozvu.

Nazdarek určitě to jde je nutné udělat podložky např. z MDF, má to ale jednu vadu z duvodu hluboké zástavby magnetu je ten reprák asi o 1.cm vysazen ven.

post-29252-1246388014_thumb.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.