Publikováno Květen 27, 200916 r Čus chlapi, tak řeším muziku a ty repra 4x6" no to je teda slabota, někde jsem koukal na obrázek jak má někdo repra nacpaný v pátých dveřích, akorát nevíím kde tak s prozbou zakládám nové téma. Tak má to někdo? Vejde se tam 6x9"? určitě to někdo máte tak se pochlubte a rozdělte se o to:-(
Květen 31, 200916 r jsem na tom uplně stejně, řeším taky kam dát nějaký pořádný repra do zadu, ale zatím nemám ponětí kam s nima
Červen 1, 200916 r Autor No jo, já někde tady koukal na foto jak to někdo mněl nachystaný, jako mdf-ku napasovanou jak v zadních dveřích, tak foto v pátých dveřích, ale asi se nikdo nepochválí, tak budu muset rozebírat a zjišťovat:-(
Červen 3, 200916 r No jo, já někde tady koukal na foto jak to někdo mněl nachystaný, jako mdf-ku napasovanou jak v zadních dveřích, tak foto v pátých dveřích, ale asi se nikdo nepochválí, tak budu muset rozebírat a zjišťovat:-( Zdarec řeším stejnej problem,někde jsem to viděl na netu ale ted to nemužu najít až to najdu tak se ozvu.
Červen 3, 200916 r jsem na tom uplně stejně, řeším taky kam dát nějaký pořádný repra do zadu, ale zatím nemám ponětí kam s nima Zdarec co třeba tohle www.skodaoctavia.cz řeším stejnej problém.
Červen 24, 200916 r Zdarec co třeba tohle www.skodaoctavia.cz řeším stejnej problém. mna by zaujmalo ci sa da narvat 6 .9 normalne za zadne 4.9 v kombajne
Červen 30, 200916 r Zdarec řeším stejnej problem,někde jsem to viděl na netu ale ted to nemužu najít až to najdu tak se ozvu. Nazdarek určitě to jde je nutné udělat podložky např. z MDF, má to ale jednu vadu z duvodu hluboké zástavby magnetu je ten reprák asi o 1.cm vysazen ven.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.