Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Čus chlapi, tak řeším muziku a ty repra 4x6" no to je teda slabota, někde jsem koukal na obrázek jak má někdo repra nacpaný v pátých dveřích, akorát nevíím kde tak s prozbou zakládám nové téma. Tak má to někdo? Vejde se tam 6x9"? určitě to někdo máte tak se pochlubte a rozdělte se o to:-(

Vloženo
No jo, já někde tady koukal na foto jak to někdo mněl nachystaný, jako mdf-ku napasovanou jak v zadních dveřích, tak foto v pátých dveřích, ale asi se nikdo nepochválí, tak budu muset rozebírat a zjišťovat:-(

Zdarec řeším stejnej problem,někde jsem to viděl na netu ale ted to nemužu najít až to najdu tak se ozvu.

• o 3 týdny později...
Vloženo
Zdarec řeším stejnej problem,někde jsem to viděl na netu ale ted to nemužu najít až to najdu tak se ozvu.

Nazdarek určitě to jde je nutné udělat podložky např. z MDF, má to ale jednu vadu z duvodu hluboké zástavby magnetu je ten reprák asi o 1.cm vysazen ven.

post-29252-1246388014_thumb.jpg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...