idjobs 4x4 TDiPD Vloženo 27. Květen 2009 Vloženo 27. Květen 2009 Čus chlapi, tak řeším muziku a ty repra 4x6" no to je teda slabota, někde jsem koukal na obrázek jak má někdo repra nacpaný v pátých dveřích, akorát nevíím kde tak s prozbou zakládám nové téma. Tak má to někdo? Vejde se tam 6x9"? určitě to někdo máte tak se pochlubte a rozdělte se o to:-( Citovat
idjobs 4x4 TDiPD Vloženo 31. Květen 2009 Autor Vloženo 31. Květen 2009 Nikdo? No to sem teda blázen Tak nic, dyť jsem se jen ptal. Citovat
Kazatel Vloženo 31. Květen 2009 Vloženo 31. Květen 2009 jo,za chvilu budu resit upne stejny tema,no sam su zvedavey Citovat
Seth Vloženo 31. Květen 2009 Vloženo 31. Květen 2009 jsem na tom uplně stejně, řeším taky kam dát nějaký pořádný repra do zadu, ale zatím nemám ponětí kam s nima Citovat
idjobs 4x4 TDiPD Vloženo 1. Červen 2009 Autor Vloženo 1. Červen 2009 No jo, já někde tady koukal na foto jak to někdo mněl nachystaný, jako mdf-ku napasovanou jak v zadních dveřích, tak foto v pátých dveřích, ale asi se nikdo nepochválí, tak budu muset rozebírat a zjišťovat:-( Citovat
Honza zvejka Vloženo 3. Červen 2009 Vloženo 3. Červen 2009 No jo, já někde tady koukal na foto jak to někdo mněl nachystaný, jako mdf-ku napasovanou jak v zadních dveřích, tak foto v pátých dveřích, ale asi se nikdo nepochválí, tak budu muset rozebírat a zjišťovat:-( Zdarec řeším stejnej problem,někde jsem to viděl na netu ale ted to nemužu najít až to najdu tak se ozvu. Citovat
Honza zvejka Vloženo 3. Červen 2009 Vloženo 3. Červen 2009 jsem na tom uplně stejně, řeším taky kam dát nějaký pořádný repra do zadu, ale zatím nemám ponětí kam s nima Zdarec co třeba tohle www.skodaoctavia.cz řeším stejnej problém. Citovat
funess Vloženo 24. Červen 2009 Vloženo 24. Červen 2009 Zdarec co třeba tohle www.skodaoctavia.cz řeším stejnej problém. mna by zaujmalo ci sa da narvat 6 .9 normalne za zadne 4.9 v kombajne Citovat
Jakoubek Vloženo 30. Červen 2009 Vloženo 30. Červen 2009 Zdarec řeším stejnej problem,někde jsem to viděl na netu ale ted to nemužu najít až to najdu tak se ozvu. Nazdarek určitě to jde je nutné udělat podložky např. z MDF, má to ale jednu vadu z duvodu hluboké zástavby magnetu je ten reprák asi o 1.cm vysazen ven. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.