tonny.p2 Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Co říkáte na tuhle Octavii? Líbí se vám? Podle mě úprava celkem pěkná, ale ty kola se mi moc nelíbí... odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 To si delas prdel nebo co? ted jsem se vzbudil a hned nasranej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonny.p2 Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Kdyby tam byly jiný kola, tak je to hezký, práci si s tím dal asi velkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 (editace) Takhle jsem to zrovna nemyslel... staci se podivat do sekce Vase Octavie a tam tuhle krasavici najdes http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=50355 Editováno: 30. Květen 2009, autor: houmik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonny.p2 Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Aha, tak to se omlouvám, já se díval, jestli tu někde není a tohle byl už starší příspěvek, tak sem se k němu nedostal:( Ty předchozí kola tomu seděly mnohem víc, ale to je pouze můj názor. A ta cena 280.000 kč je přiměřená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Věc vkusu. Pro mě jsou tyhle kola BEST OFF. Prostě špica Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz7 Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Já ji viděl na vlasní oči a je to nádhera. A o podvozku ani nemluvím.Tom prostě umí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonny.p2 Vloženo 28. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2009 Dalsi zajimavej kousek... odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 uvnitř možná ale vzhledově spíš nic než moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.