Marek1806 Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 (editace) Koupil jsem nové plastové lemy , ale nevím, co mám použít za lepidlo? Poraďte prosím Dík Zkusím lepidlo na okna, říkal mi kamoš, že to drží jak svi.... lepil si tím spojler na zkoušku a když ho chtěl sundat, tak na to musely být dva aby to vůbec sundaly, bohužel i s lakem Editováno: 19. Červen 2009, autor: Marek1806 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skury Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Lepidlo na sklo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feldar Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 Lepidlo na sklo... Myslím že silikon nic nepokazí a dobře to utěsní proti zatékání vody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Skoda Vloženo 16. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2011 Normálně to připlácni lepidlem na sklo. Bude to držet jako čert. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 16. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2011 Nejspíš už to bude mít přilepené. Když se podíváš tak ten dotaz psal 30.května 2009. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 16. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2011 A pravděpodobně i hezky ohnilé - pod ty plastový lemy krásně v zimě prosákne sůl a pak žere a žere... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.