kenny_fx Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Zdar chlapi, mrkněte na fotku. Zdá se mi to, že mám prohoupnuté zadní kola nebo ne? Nebo je to normální? (porovnejte zadní a přední kolo). díky za reakce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 tak z ty fotky toho moc videt nejde. ale jastli ti jde o to ze mas zadni kolo vic zalezle nez predni, tak se spis podivej jak moc mas zadni kolo zalezle na leve a prave strane. ale na ty fotce mne neprijde nic divnyho. zkus si to zmerit od kola po lem blatniku na obou stranach a uvidis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny_fx Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Když se podíváš na přední a na zadní, tak přední je víc kolmo k zemi než to zadní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Podívej se jestli se ti na tom kole nesjíždí více vnitřek pneumatiky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlacek Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 (editace) je to normalni mam to i ja,kamos,a kazda octava dokonce i I fabia ? rekl bych ze je to k vuli stabilite Editováno: 31. Květen 2009, autor: vlacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Tak já to nemám asi nemám normalní O1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny_fx Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 taky jsem to už na nějaké octavií viděl, ale třeba trpí stejnou nemocí jako ta moje. Snad je to normální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 tak ja mam obe kola stejne kolmo. nevim jestli je to normalni. a co ty gumy? pac jestli je to kolo nakrivo tak se ti musi sjizdet vnitrek gumy jak tady bylo psano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladinek90 Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 podle mě jen oční klam ,zkus to vyfotit zezadu a nízko,na téhle fotce se kroutí celý auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny_fx Vloženo 31. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Zítra se podívam na ty pneumatiky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlacek Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 placni na kolo vodovahu a budes vedet hnet jestli je to nakrivo nebo ne pokut nejakou mas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 No ono OI mavaju trošku kačenku vzadu. Teraz mas zadnu napravu v štýle RS s odklonom aspon... Ale nie. Ja to mam na OIRS tiez jemne učupene. Na obyc. octe co mam to veru moc vidiet neni. Ale zasa to je ulozenka co po 12 rokoch nema ani 100 tis. km a vsetko origo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny_fx Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Pneu se zevnitř nesjiždí... vypadá to rovnoměrně asi je to opravdu optický klam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.