vorlajz Vloženo 4. Září 2013 Vloženo 4. Září 2013 badec je super kdyby chtěl někdo v Ústí zajít potrénovat tak jsem k dispozici Citovat
vorlajz Vloženo 8. Říjen 2013 Vloženo 8. Říjen 2013 O víkendu proběhlo v Ústí nad Labem 2. Mistrovství ČR v badmintonu neregistrovaných Citovat
Pawouk Vloženo 8. Říjen 2013 Vloženo 8. Říjen 2013 Medailista,nebo metálista? Tady cinkají drahé kovy. Citovat
Sejis Vloženo 9. Duben 2014 Vloženo 9. Duben 2014 Muay thai - box - MMA....občas si bouchnu,ale hlavně mám na starost,pár našich nejlepších .Pála,Gaňo,Šuda,Kohout,Rosenberg,Sova,Jindrová,Parlagi. Nepohrdnu pěknou vyjíždkou na kole. Citovat
velryb Vloženo 15. Duben 2019 Vloženo 15. Duben 2019 Tady to taky chrápe...? Za mne, závodně se synem discgolf (cca 40 turnajů ročně, jeden z hlavních konzumentů naježděných kilometrů, cca 25 tis. km ročně jen kvůli tomuto sportu), to je náš zamilovaný sport, se kterým jsme začali před 3 roky, dále závodně autoslalom 6 let (cca 20 závodů ročně, dalších 15 tis. km jen na přejezdech mezi závody), rekreačně koloběžka (když mívám čas, což moc nebývá teď, tak i přes 100 km výlety), plavání. Jsem odjakživa šíleně hyperaktivní, takže pořád něco. Hodně chodím. No, ale vzhledem vypadám, jak kdybych se jen válela....? Citovat
Kastero Vloženo 9. Ledna Vloženo 9. Ledna (editace) Citovat Tady to taky chrápe...? Za mne, závodně se synem discgolf (cca 40 turnajů ročně, jeden z hlavních konzumentů naježděných kilometrů, cca 25 tis. km ročně jen kvůli tomuto sportu), to je náš zamilovaný sport, se kterým jsme začali před 3 roky, dále závodně autoslalom 6 let (cca 20 závodů ročně, dalších 15 tis. km jen na přejezdech mezi závody), rekreačně koloběžka (když mívám čas, což moc nebývá teď, tak i přes 100 km výlety), plavání. Jsem odjakživa šíleně hyperaktivní, takže pořád něco. Hodně chodím. No, ale vzhledem vypadám, jak kdybych se jen válela....? I can recommend a great site for those who are looking for information about gambling. For me personally, https://7slotsgiriss.com/ was the perfect solution - I found there not only slot reviews, but also a lot of useful recommendations on how to use demo versions and what bonuses to choose. The site also often publishes current promotions, which allows you to stay up to date with the most profitable offers. A convenient application makes navigation through the resource as simple as possible. I advise you to pay attention to this site if you want to get quality information about the world of gambling. Může cvičení pomoci s chrápáním? Editováno: 26. Ledna, autor: Kastero Citovat
Tanto Vloženo 3. Června Vloženo 3. Června (editace) Věnuji se několika sportům a pohybovým aktivitám, které mi pomáhají udržovat se v kondici i odreagovat se od každodenního stresu. Pravidelně běhám, protože mi to zlepšuje fyzickou kondici a vyčistí hlavu. Kromě toho hraji rekreačně fotbal s přáteli, což je skvělý způsob, jak spojit pohyb se společenským životem. Také chodím na turistiku, hlavně o víkendech, kdy mám více času. V poslední době jsem začal i s jógou, která mi pomáhá se zklidněním a zlepšuje flexibilitu. I love how Prague combines its passion for sports with a relaxed attitude toward weed. Places like Weed in Prague create a welcoming vibe where you can enjoy outdoor activities and unwind responsibly. It’s great to see a city embracing both healthy living and cannabis culture in a balanced, open way. Editováno: 9. Června, autor: Tanto Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.