vorlajz Vloženo 4. Září 2013 Sdílet Vloženo 4. Září 2013 badec je super kdyby chtěl někdo v Ústí zajít potrénovat tak jsem k dispozici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 4. Září 2013 Sdílet Vloženo 4. Září 2013 mám sa ja narozmýšlať čo je badec :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2013 O víkendu proběhlo v Ústí nad Labem 2. Mistrovství ČR v badmintonu neregistrovaných Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2013 Medailista,nebo metálista? Tady cinkají drahé kovy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2013 Bronzicek... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2013 gratulujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2013 Diky moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Duben 2014 Sdílet Vloženo 9. Duben 2014 Muay thai - box - MMA....občas si bouchnu,ale hlavně mám na starost,pár našich nejlepších .Pála,Gaňo,Šuda,Kohout,Rosenberg,Sova,Jindrová,Parlagi. Nepohrdnu pěknou vyjíždkou na kole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mamut69 Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 bike běh a ten badec :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velryb Vloženo 15. Duben 2019 Sdílet Vloženo 15. Duben 2019 Tady to taky chrápe...? Za mne, závodně se synem discgolf (cca 40 turnajů ročně, jeden z hlavních konzumentů naježděných kilometrů, cca 25 tis. km ročně jen kvůli tomuto sportu), to je náš zamilovaný sport, se kterým jsme začali před 3 roky, dále závodně autoslalom 6 let (cca 20 závodů ročně, dalších 15 tis. km jen na přejezdech mezi závody), rekreačně koloběžka (když mívám čas, což moc nebývá teď, tak i přes 100 km výlety), plavání. Jsem odjakživa šíleně hyperaktivní, takže pořád něco. Hodně chodím. No, ale vzhledem vypadám, jak kdybych se jen válela....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.