Dula Vloženo 20. leden 2019 Sdílet Vloženo 20. leden 2019 Modrej z anténního napáječe ISO - DIN napojíš na modrej z rádia - POWER ANTENNA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krokodylek3 Vloženo 20. leden 2019 Sdílet Vloženo 20. leden 2019 Je to volný kabel není v konektoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 20. leden 2019 Sdílet Vloženo 20. leden 2019 To nevadí, spojíš modrý s modrým přímo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krokodylek3 Vloženo 20. leden 2019 Sdílet Vloženo 20. leden 2019 OK zítra objednám a potom to zkusím a dám vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krokodylek3 Vloženo 20. leden 2019 Sdílet Vloženo 20. leden 2019 před 13 minutami, krokodylek3 napsal: OK zítra objednám a potom to zkusím a dám vědět Mohl bych mít i tento mám to v místě bydliště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krokodylek3 Vloženo 25. leden 2019 Sdílet Vloženo 25. leden 2019 Tak jsem to nápoji ale stále mi to hraje špatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krokodylek3 Vloženo 25. leden 2019 Sdílet Vloženo 25. leden 2019 ještě jsem tam zkusil vrátit zpět orginál rádio a také to hraje špatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krokodylek3 Vloženo 9. Březen 2019 Sdílet Vloženo 9. Březen 2019 Mám nové autorádio Kenwood KMM - BT304 zapojil jsem k němu anténní napáječ a pořád mi to hraje špatně prosím poraďte mi čím by to ještě mohlo být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krokodylek3 Vloženo 23. Březen 2019 Sdílet Vloženo 23. Březen 2019 V 20. 1. 2019 na 9:52, Dula napsal: Modrej z anténního napáječe ISO - DIN napojíš na modrej z rádia - POWER ANTENNA. tak jsem koupil novou anténu na střechu a hrají mi pouze 2 až 3 stanice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 29. Březen 2019 Sdílet Vloženo 29. Březen 2019 (editace) Šum a nekvalitný príjem a tak som kúpil kôli napájaniu ant. tento vynález. Ale je problém v konektoroch. Samica na tomto výrobku vsunujúca sa do rádia má dieru približne 2mm a samec kolík, ktorý by sa mal spojiť s ant. koaxom má priemer 3 mm, takže to nejde jednoducho spojiť. Rádio JVC KD R469. Existujú aj iné ISO-DIN kombinácie ? Alebo tam majú byť iné redukcie ? DIN-DIN ? Editováno: 29. Březen 2019, autor: Effendi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krokodylek3 Vloženo 21. Květen 2019 Sdílet Vloženo 21. Květen 2019 Tak je vyřešeno rádio mi hraje perfektně měl jsem to u auto elektrikáře a dal mi nové fantomové připojení tam to bylo špatné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.