Jar_da Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 u myšáka je bruder = bratr, jsem sháněl malýho c-maxíka a prd velebnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 @maca - ty víš hovno co je underground auticka a nakladaky sbira kazdej lojza @mischicka - a to ja nerozumim :-( ha kaštan se ozval milovník mastné tyče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 nevim kdo je ci co je bruder :-)teda mam dojem ze to je vyrobce modelu nakladaku (tech velkejch) ale tam me nedochati spojitost, treba si jenom sedim na vedeni :-) u myšáka je bruder = bratr,jsem sháněl malýho c-maxíka a prd velebnosti Tak tak, jak píše jarda, bruder je bratr :-) Ale pár modelů - hraček od Brudera doma taky máme :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 takze bruder je taky do busu? :-) to sou vyrazy @jakr - no jo covece, ten se asi opravdu nedela @maca - prdelky, prdelky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 našel jsem v blbých barvách a předface, smolíček pacholíček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 jj :-( http://shop.foxtoys.cz/zbozi/minichamps-fo...-400083001.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 takze bruder je taky do busu? :-) to sou vyrazy jj, bruder je taky ujetý na busy a trambusy .-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 výjmečně něco jiného z mé sbírky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 taky mu je již pár let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Co mezi těma sanitkama dělá ten kombajn ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 moje sbírka má širší záběr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 No už jsem se lekl, zatím jsi se tu profiloval jen jako saniťák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 No už jsem se lekl, zatím jsi se tu profiloval jen jako saniťák nejsem sanitak lampasáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 To jsem taky nenapsal... Btw já to co píšeš taky ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 výjmečně něco jiného z mé sbírky Ty 2 LIAZy od tebe hned koupím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 (editace) ty vojenský auta me neberou, ja nevim :-(at uz konecne nekdo zacne delat poradny autobusy a budu spokojenej :-) Malý OT: Pokud Tě berou BUSy tak T A D Y máš inspiraci. Asi tak uprostřed stránky. Editováno: 27. Květen 2009, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 @luda - hááá diky, dost fotek z lesan uz jsem videl, ale tuhle galerku jeste ne :-) díky moc !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Ty 2 LIAZy od tebe hned koupím. nechce se mi je prodat,mám je hodně dlouho,leda vyměnit za modely sanitek a to asi nemáš,že ? Na kolik si ceníš,ty Lízy?Napiš mi raději SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Sice to nejsou Škodovky, ale nedá mi to se nepochlubit. Práce jednoho známýho: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Ten MAN s vlekem je super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 ale tohle je síla: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 nááádherný nákladáky!!! ale moc emerickejch :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 On je trošku magor. Ty ameriky dělal druhej známej a ten je cv.., ee teda je trošku jinnnnnnej. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.