Sejis Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 dva nové přírůstky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 Dacie fajn, ale ta Škodovka je BOMBA. Hned sem si vzpoměl na hanzlíka a seriál sanitka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Duben 2010 Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 škodivka je pecka a taky stála raketu,ale hlavně Lůdo v seriálu tento model nikdy nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 5. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 ty jo čupr sanitky :-) ja sems naperu nakej bus, prave jsem dolakoval .. ale ještě je na něm něco další práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 škodivka je pecka a taky stála raketu,ale hlavně Lůdo v seriálu tento model nikdy nebyl Japato, Něco podobnýho tam bylo. Budu doma muset prolezt CD a najít obal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 Něco málo co sem o víkendu snad po 100 letech dolepil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Květen 2010 Sdílet Vloženo 6. Květen 2010 Ludo,tohle je 1202 a v sanitce byly 1201 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Květen 2010 Sdílet Vloženo 6. Květen 2010 ..to je verzí Liazek,to jsem fakt netušil ,kolik jich bylo uděláno......ten pluih se mi líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 6. Květen 2010 Sdílet Vloženo 6. Květen 2010 Pro mě to je jedna verze. Takovej znalec nejsem. Tydle LIAZky IGRA nikdy nedělala. Ty sem si skládal já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 ...no to jsi velmi šikovný kluk já ti snad prodám ty své modely Liazek co se ti tak líbí najdi nějaké modely sanitek a máš je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 Jedinou sanitku co zme doma měli byla dvanácet troska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 1203 mám tři verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 Min.tyden dorazila další várka kulťáku, Záporožec-z blízka se nějaká ta chybka najde Niva- je nadherná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 6. Červen 2010 Sdílet Vloženo 6. Červen 2010 Něco málo novýho: LIAZ Dakar ve zprávnejch barvách (žlutá, světle a tamvě modrá) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 6. Červen 2010 Sdílet Vloženo 6. Červen 2010 a Š 706 Hasiči AČR (1:87 IGRA HO) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 hasiči ,pecka,to se dělalo sériově? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 Ne ne. Je to domácí výroba. něco dělá I C A R . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 5. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2010 Něco málo mojich cisteren Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 25. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2010 Sbírka dostala vitrínku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 28. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2010 Wow, Amogh, krásna ŠLka aj Evropabus!!! :):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 5. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2010 Může být?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 6. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2010 Máca pěkně na tohle já nikdy neměl nerva a hlavně zručnost dodnes mám F WRC a nejsem schopnej se do toho pustit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 8. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2010 Něco málo narychlo co sem nafotil, co mi přišlo do sbírky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 8. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2010 A rodinej Kamion i s návěsem :palec: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 8. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2010 A něco z Brůdrovi stáje: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.