amogh Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 tady na ty fotce toho navesu bych neveril ze to je model :-) taky jsem premejslel jedno SDcko udelat nejaky tesne pred smrti, tu rez, tu základovka, tu odrenina :-) ale nak nemam to srdce zatim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Holt to sou hračičky. Sem viděl fotky originálu a modelu a nepoznáš co je co. Dokonce u "bouranýho" auta dělali ťápotky od bláta do kabiny Neboj se toho. Nějaký horší vem a je to. Navíc bude riginál. Leštěnky dělá každej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 3. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 :_) mno uvidim, ted mam na programu ŠL Turist a pak se uvidi :-) hlavne mit cervenou zakladovku :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Další z modelů co je značně v ceně, zvlášť kompletní v origo balení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madcore Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Paráda.Jé, ten taky padl v mém dětství za vlast. Kolik koštoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 My máme doma dva a jedno rozmetadlo Tenhle začal tuším na 300, teď už je tam přes 500 a počítám, že půjde tak na 3 tisíce jako jeden před 14 dny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madcore Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 (editace) To rozmetadlo taky pamatuju. Ty traktory se dělaly i jako stavebnice, ne? Jinak pěkný a ty ceny radši nekomentovat. Já kupoval další "erko" na bovden za 1300 Kč. Editováno: 3. Červen 2009, autor: Madcore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Myslím, že ano, jako další ty hračky - velký ZETOR Crystal byl taky i jako stavebnice, což mě tehdy naprosto dostalo, pak jako hotový s bovdenem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madcore Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 (editace) Zetora měl kamarád. Že já motyka to ničil, dneska se to cení zlatem Editováno: 3. Červen 2009, autor: Madcore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Modely škodovek tu již mají téma a tak mě napadlo založit toto téma Tak se pochlubte moje tatřička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 (editace) Buggyra Davida Vršeckého Editováno: 3. Červen 2009, autor: maca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 (editace) Tatřička která čeká na renovaci,vychodní blok a pracovní stroj v trochu menším provedení.(Se mi to napsalo dvakrát.) Editováno: 3. Červen 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 tatru na písek jsem měl také,ale nepřežila mé tuning začátky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 další kousky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Ty Liazy sem ani nedávej. Pak mám poslintanou klávesnici :kol-135: :kol-135: :kol-135: :kol-135: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Luda-a budou další přikládám foto čtvrtečního nákupu,kdo si hraje nezlobí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Přidávám jednu raritku co mám doma nějakejch 25let,měly jsme každej jednu(bracha,tata,já) a nějak přežila jenom tahle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 (editace) Tak Montiky Liaz dakar a Tatra Dakar máme prvvní sérii. Snad z 87 roku. Na ty neslintám. Pěknej Peterbild. To je ten od REVELa? Editováno: 6. Červen 2009, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Ano vyproštovák je od Revellu Není to jediný co mam,ted je oprašuji a dolepuji díly co nepřežily rekonstrukci baráku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 1, amogh: si regnutý aj na Truckfore?( tunningova mestká?) 2, Luďa: modely síce nemám ale keď prídete s Michalom na SK tak si môžeš zajazdiť na mojej 736-ke . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Karle, viděl jsi nový Svět Motoru a předposlední stránku? Je tam model RTOčka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 2, Luďa: modely síce nemám ale keď prídete s Michalom na SK tak si môžeš zajazdiť na mojej 736-ke . Na 736? Jako LIAZ Dakar? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 nie . je to Karosa LC 736,mám ju aj v podpise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.