Ludwig Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Ahoj všem, mám v oct I origo zadní parkovací senzory - asistenta. Někde jsem kdysi četl, že lze nastavit několik úrovní hlasitosti signalizace (pípání) Je to skutečně tak a dá se úroveň nějakým snadným způsobem upravit? K dispozici bych měl pouze V-checker, se kterým to moc neumím - Vag ne. Dík za případné info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 vagem to jde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 a je to nastaveno na maximum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Vloženo 10. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 a je to nastaveno na maximum tak jo, potvrzuju obojí. Jde to nastavit VAGem a to v úrovních hlasitosti 1 až 10. Pokud to nebylo změněno je tovární nastavení na max. Mě se to zdá pořád málo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Osobne nechapu kdo by to chtel davat min.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Vloženo 17. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Osobne nechapu kdo by to chtel davat min.. ta možnost nastavení - dokonce v deseti úrovních - mě nechávala na pochybách, že je u mě něco špatně. Že to mám buď nastaveno na míň nebo je to slabě slyšet z jiného důvodu. Jak píšu výše, nahluchlej nejsem a úroveň deset je prostě málo. To co se dá slyšet u mě bych šacoval tak na úroveň 5, max. 6. Třeba v Seatu Alhambra je to pípání slyšet i přes rozumně puštěné rádio. U mě ani náhodou. Toť vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.