SpeedyTuning Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 ahoj jak nastavit a vymazat olejovy interval pres vag? pripadne nastavit vymenu po 10tisicich KM Fabia 1.2 HTP -- výmaz servis intervalu a oleje přes VAG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 hele když je trošku pohledáš..najdeš.....opravdu.....jen chtít.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 9. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 ja prave chtel ale nasel jsem jen jak vymazat cudlikem..ale to neni cele reseni meho problemui prave:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
autospravca Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Minule som to pozeral na fóre.Pozri moju prílohu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 10. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 kdyz me to tu 17tku hlasi ze je zablokovana ci co...akorat devitka mi ukaze najete KM... ci co to je zkusim to jeste nejak vymyslet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Tak jsme to ted zkouseli s kamosem 10ka N/A a neslo nic menit, jako kdyby tam ten kanal nebyl (to vypadalo) v me Fabii, to ukazovalo jak ma 97 (zbývá mi 9700km) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 10. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 tak jsem zkusil podruhe a slo to . ))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 My se domluvili do konce tydne at jezdi a pak vyzkousime trebas je ten kanal opravdu blokovany po nejakou dobu (pocet km) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 (editace) Už mám najeto cca 170 km od nastavení výměny oleje a po držení nulovače kilometrů (na maxíku) před nastartováním se mi tam dodnes nic neodečítá, je tam stále zbývá dnů: -- a počet kilometrů: -- . Kolik člověk musí najet, než se to začne odpočítávat? Editováno: 12. Červen 2009, autor: technikus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 před výměnou za maxidot, šlo bezproblémů nulovat bez nutnosti vagu. po výměně se mi stejným způsobem s klíčkem a tlačítkem budíků nedaří interval servisu smazat. pouze po dlouhém stisku tlačítka vidím před kolika kilometry a dny jsem měl být na servisu. máte na to řešení? umí to někdo smazat v okolí liberce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vohnout Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 (editace) dneska se mi objevil servis INSP,tak jsem to vymaz podle prirucky a v poho,jen by me zajimalo,ze tu nekdo psal ze se smaznou i kilometry jako myslim ta spodni hodnota a me se nezmazli.ma to tak bejt?????priklad mel jsem tam 150km,podrzim cudlik tapnu zapalovani atd...zmizi mi ten servis vse ok a pak tam skocilo normalne zpatky 150 .1.4mpi Editováno: 22. Červen 2009, autor: vohnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 vohnout: no tak nejak asi záleží na víc věcech.. s technikusem jsme nepřišli na to, jak to je u mě na face fabii s maxidotem je to taky úplně jinak.. Automatická funkce ve VAGu mi nefunguje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 přišli jste na to jak smazat INSP na maxidotu jinak než přes VAG ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 No nám to spíš přes ten VAG nejde.. na maxidotu se to nějak smázlo, resp. technikus si to nějak udělal, ale už mu neukazuje, kolik zbývá do další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaveloSK Vloženo 14. Květen 2013 Sdílet Vloženo 14. Květen 2013 Nechcem zbytočne obnovovať skoro 4 roky starú tému, ale tak rád by som zanechal menšie zistenia pre budúce generácie. Bol som si práve v garáži mazať a meniť servisné intervaly na HTPčke pomocou obyčajného KKL káblu a VAGu 3,11. V adrese 17 (instruments) na kanáloch 10,11 a 12 nič nebolo. Až kanále 40 a vyššie (neviem správne hodnoty ale keď tam už človek bude, tak si to nájde - dokopy boli štyri) boli nasledovné štyri polia "Oil Actual", "Inspection Actual" a "Oil Max" a "Inspection Max". (neviem presne či názvy sú úplne korektné ale bolo to v tomto význame). Polia "Actual" udávali, koľko ostáva do výmeny/servisy a polia "Max" udávali, koľko sú maximálne intervaly - Oil je udávaný v stovkách km, ja som si to chcel nastaviť na 8000km a tým pádom som do "Oil Max" dal hodnotu 80. Servisný interval je klasicky v dňoch 0 - 365. Pokiaľ by človek chcel len zresetovať olej/servis, tak v kanáli 02 treba zmeniť hodnotu z 1 na 0. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.