djvlada Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 dobry den nasel sem na jednom nejmenovanem inzeratu nabidku na predni tlumice vyrobce vika na octavii tdi 66kw auto ma najezdenou uz 200tis tak je chci vymenit auto jezdi jen do prace a zprace 7.5km zna nekdo tohoto vyrobce brat nebrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 dobry den nasel sem na jednom nejmenovanem inzeratu nabidku na predni tlumice vyrobce vika na octavii tdi 66kw auto ma najezdenou uz 200tis tak je chci vymenit auto jezdi jen do prace a zprace 7.5km zna nekdo tohoto vyrobce brat nebrat Tyjo chlape zkus misto auta pouzit kolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djvlada Vloženo 10. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 to je moc do kopce zkusil sem to dvakrat a vubec me to nebavilo tak zna nekdo toho vyrobce ci ne koupilo je docela dost lidi tak sem zvedav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 http://www.automotors.sk/clanky/553348 alebo http://www.lacneautodiely.sk/uvod/ Takze skusenosti? Vlani som robil vymeny a dal som sa na tuto znacku koli cene. Prvy krat som prisiel s touto znackou do kontaktu ked som potreboval vymenit ventilator na sahare,ten vecsi. V obchode ceny cca 4500 sk, inzeraty 2500 a podobne. Potom som natrafil na toto. Cena? 1500 sk. Normalne novy,zabaleny,zatial funkcny. No a potom som na jesen menil teda predne kotuce,dosticky,komplet ramena s capmi,tlmice a struny predne zadne. Cenovo uplne niekde inde ako bezne kvalitnejsie diely. Zatial nemam problem. Ono vo vseobecnosti. Pokial vyhodis povodny originalny diel z auta tak uz to nebude nikdy take iste. Tak sa mi to javi. A ta znacka mam taky dojem ze to je made in cina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.