libelius Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 ako presne sa vyberá sklo z predných dverí)?? výpln je už zhodena, len s tou plechovou neviem hnut lebo ma niečo drží aj ked som povolil skrutky...asi je to sklo,,ale nikde som nenašiel kadial a ako ho mam vytiahnut:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Este musis povolit aj sklo z drziakou 2x .Na module-ten plech mas 2 zaslepky cierne tie vylupny a tam mas tie drziaky co drzia sklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 panenka maria prochy! povolit skol z drziakoV a nie drziakou, lebo je to muzsky rod. vylupnI a nie vylupny. Prochy prepac ale neda mi to. Prosim ber to ako namet na zlepsenie a nie buzeraciu. tie zaslepky su podobne gume. ked ich vylupnes, budes mat otvory a sklom musis hybat hore a dole tak aby si prave v tych otvoroch videl sroby. a este tie sroby nevysrobuj uplne, iba ich povol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 panenka maria prochy!povolit skol z drziakoV a nie drziakou, lebo je to muzsky rod. vylupnI a nie vylupny. Prochy prepac ale neda mi to. Prosim ber to ako namet na zlepsenie a nie buzeraciu. tie zaslepky su podobne gume. ked ich vylupnes, budes mat otvory a sklom musis hybat hore a dole tak aby si prave v tych otvoroch videl sroby. a este tie sroby nevysrobuj uplne, iba ich povol. skol je co??? Toto je forum o radach a pomoci a nieO GRAMATIKE-SLOVENCINE!!! Nic v zlom len si ma pobavil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Prochy nechaj ho cartmanko je asi Štúrov pravnuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 VIKINO1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 necituj prispevky nad sebou prochy. nema to logiku a je to proti pravidlam. ale logiku nema ani, ze dospely clovek neovlada svoj materinksy jazyk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 TEN PRAVY TO PISE materinksy jazyk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libelius Vloženo 11. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 noo o slovenčine zasa vieme trocha vac:-DD nie som si istý ale asi tuším o ktore zaslepky sa jedná...pridám foto aby som to nepokašlal :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 (editace) libelius ine tam nie su. Editováno: 11. Červen 2009, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libelius Vloženo 15. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 lenže su tam 4 zaslepky..v každom rohu jedna a potom je aký postup?? sklo vytuahnut z vnútra či vonkajšej strany dverý ?? motorček ma tam nebude držat? a idu dole aj dake gumy--ak sa vyberá zvnutra. celý problem je v tom že je asi skrivená tá kolaj--lišta v ktorej ide sklo a preto vyskočilo z drážky..dufam to pojde vyrovnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Vyber tie dve VELKE zaslepky. Pod nimi najdes sroby ktore drzia sklo. Povolis okno a vytiahnes ho hore do ramu dveri a tam prelepis -zalepis o ram. Potom povolis modul cca 10 skrutiek. Demontujes klucku+ vlozku zamku, zamok dveri povolis a vyberies cely dverovy modul von z dveri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Stiahni si na nete Dielenskú Príručku tam máš všetko ohladne opráv. Google ti určite niečo nájde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libelius Vloženo 16. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 vdaka idem to vyskúšat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libelius Vloženo 23. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 (editace) tá príručka je fakt dobrá vec:-D...DIKES :palec2: PS: všetko je na webe Editováno: 23. Červen 2009, autor: libelius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libelius Vloženo 23. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 inak som sa konečne dostal k tým dverám...už je to hotovo ale popravde..niektore veci čo si tu povymýšlali tvorcovia... / ako čo rozobrat a opravit na aute/ to niekto sa musel ozaj strááášne vela snažit a premýšlat a má minimálne dve výšky ako "zjednodušit opravu auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.