protected Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 čau, párkrát sem u aut viděl na předních dveří samolepku s počtem přejetých chodců, zvířat, vozíčkářů atd..připadá mi to celkem vtipné Nevíte, kde se dá sehnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Tak kde přesně to seženeš nevím ale už jsem to viděl. Prodávali to snad v hračkářství nebo v těch žertovných předmětech, nevím jak se těm obchodům přímo říká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Muzu se te zeptat na jake auto to chces dat a kolik ti je? :help: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 sorry, ale takou pí.ovinu si dát na auto může jen puberťák... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luks Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Jsem teda asi puberťák a chtěl bych jí taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Potom je ještě varianta se znaky a počty aut, které jsi dal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Nevím jestli to je vtipné ale jak psal Marek je to dost ujetý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 tie auta co pise mischicka sa este daju..ale ti chodcovia je dost recesia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 No pokud je to v kombinaci s FIRE pruhy a plastochrom zrcatkami tak to pak naprosto sedi a chapu to :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 zase z toho Dane nedelej kovbojku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 no to se da podle me koupit v kazdym eshopu s autosamolepkama treba www.auto-samolepky.cz jen smysl mi unika, jako sranda asi dobry...ale uz je to ohrany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 hm vtipné ale ve skutečnosti by dotyčný sral magi v kostkách u soudu a asi by si to na auto nedal,že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 zase z toho Dane nedelej kovbojku Ty si vsimej sve interpunkce v podpisu a nevobtezuj :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Ty si vsimej sve interpunkce v podpisu a nevobtezuj :smich: ty vole to neni interpunkce, ale jsou to hrubky a spatna diakritika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luks Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Jako ve válce počet sestřelených letadel měl smysl.... Tohle a teď je docela volovina! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubP Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Odkud to máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 seženeš to na netu...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 zde není prostor pro komerční inzeráty! smazal jsem to já,nehledě na to,že je to opravdu pro pubertáky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michhhalll Vloženo 31. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2009 No hlavně si představte, že nedej bože fakt srazíte a zabijete nějakého chodce, třeba mamku s kočárkem, jak to má kdosi na obrázku, budete čekat na sanitku a policajty a u toho se dívat na tyhle obrázky co máte na autě... Přijde mi to pak dost nesrandovní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.