Publikováno Červen 13, 200916 r čau, párkrát sem u aut viděl na předních dveří samolepku s počtem přejetých chodců, zvířat, vozíčkářů atd..připadá mi to celkem vtipné Nevíte, kde se dá sehnat?
Červen 13, 200916 r Tak kde přesně to seženeš nevím ale už jsem to viděl. Prodávali to snad v hračkářství nebo v těch žertovných předmětech, nevím jak se těm obchodům přímo říká.
Červen 14, 200916 r No pokud je to v kombinaci s FIRE pruhy a plastochrom zrcatkami tak to pak naprosto sedi a chapu to :smich:
Červen 15, 200916 r no to se da podle me koupit v kazdym eshopu s autosamolepkama treba www.auto-samolepky.cz jen smysl mi unika, jako sranda asi dobry...ale uz je to ohrany
Červen 15, 200916 r hm vtipné ale ve skutečnosti by dotyčný sral magi v kostkách u soudu a asi by si to na auto nedal,že
Červen 15, 200916 r zase z toho Dane nedelej kovbojku Ty si vsimej sve interpunkce v podpisu a nevobtezuj :smich:
Červen 15, 200916 r Ty si vsimej sve interpunkce v podpisu a nevobtezuj :smich: ty vole to neni interpunkce, ale jsou to hrubky a spatna diakritika
Červenec 8, 200916 r Jako ve válce počet sestřelených letadel měl smysl.... Tohle a teď je docela volovina!
Červenec 23, 200916 r zde není prostor pro komerční inzeráty! smazal jsem to já,nehledě na to,že je to opravdu pro pubertáky!!
Červenec 31, 200916 r No hlavně si představte, že nedej bože fakt srazíte a zabijete nějakého chodce, třeba mamku s kočárkem, jak to má kdosi na obrázku, budete čekat na sanitku a policajty a u toho se dívat na tyhle obrázky co máte na autě... Přijde mi to pak dost nesrandovní...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.