sidonus48 Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Nevím zda to patří sem ale pro mě je to porucha vyrobená mou maličkostí. Dneska jsem měnil žárovko v hlavním svetlometu a podařilo se mi ztratit plastovou matici co se šroubuje zezadu na světlo. Zajímalo by mě zda jde tato matice koupit jako samostatný díl. Díky za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomba Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Nevím zda to patří sem ale pro mě je to porucha vyrobená mou maličkostí. Dneska jsem měnil žárovko v hlavním svetlometu a podařilo se mi ztratit plastovou matici co se šroubuje zezadu na světlo. Zajímalo by mě zda jde tato matice koupit jako samostatný díl. Díky za každou radu. Já ji taky potratil ,respektive přítelkyně ji hodila omylem do motorového prostoru.Dostaneš ji koupit u dealera Škoda,cena asi 15kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 , přítelkyně ji hodila přímo do válce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 , přítelkyně ji hodila přímo do válce? číslo dílu je WHT 000 264 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sidonus48 Vloženo 16. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Děkuji všem za radu zítra jedu do obchodu a doufám že pořídím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sidonus48 Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Tak je to vyřešeno dealer Škodovky měl matice skladem. Ještě jednou díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.