Přejít na obsah

Octavia EL+Motor

Ivanek007

Doporučené příspěvky

Nedavno sem si koupil octavii RV:1998 1,9TDI 66Kw,

Chtel bych zjistit kde je nejake cidlo otevrenych dveri, pač se mi parkrat stalo ze sem nechal svitit svetla, pri optevrenejch dverich by mela piskat, ale nepiska, jen obcas. A mel sem sundane dvere u ridice, po namontovani z5 mi blbne štelováni zrcátek, kdyz steluju u ridice tak se mi hybe i spolujezdcovo, ale na opak je to v poradku. a nyni o vykendu sem jezdil po letišti a zhruba prči 4000ot/min a rychlosti 140km/h motor polevil, plyn ztuhl, a nejelo to.. Jako kdyz vypne turbo. co s tim??? DEkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cidlo neni. Su tam mikrospinace v samotnom zamku. Rozobrat skontrolovat. prepajkovat studene spoje. Alebo zodraty vrsek spinaca. Nehladal si este nic na tomto fore,lebo inac by si sa nepytal.

Tie stelovaky zrkadiel vraj tak maju fungovat. Ja to tak nemam,ale ja mam 4 smerove tlacidlo a nie joystick. Predtym ti to nerobilo? Si si isty?

Turbo...napichnut na VAG.

Odkaz ke komentáři

Ve zkratce:

- mikrospínač v zámku řidiče, vymontovat rozebrat, vyčistit, vyměnit

- mě to tak funguje, když naklápím zrcátko u řidiče hýbe se i spolujezdec, pokud hýbu jen se spolujezdcem, tak jen to

- nevým jak je to s obtokovým turbem, to poradí zkušenější, ale i tak jsou tu o tom popsány desítky stran textů - bez diagnostiky jako věštění z koule

:)

Editováno: , autor: lukash
Odkaz ke komentáři

No ked Ti nacita jednotku tak komunikuje. Alebo das akcne cleny a prejde tak Ok. No ale ked chces najst nejaku chybu o tom ovladaci zrkadiel asi tam nic nenajdes. Az tak do podrobnosti to nejde zeby nasiel nejaky skrat alebo prerusene vedenie.

To len treba pozriet draty svorkovnicu.

Mal si len dole dvere alebo aj rozobrate nieco v suvislosti s tym ovladacom?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...