mario1977 Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Ahojte, potrebujem poradit so svorkovnicou, co je pod stieracmi. Nefunguje mi hukacka, ked zatlacim volant. Ked som dal dole krytku z relatka a zatlacil na obvod 2 a 3, co spaja hukacky s poistkou (pomocny obvod na relatku, tak nahukali). Zistil som, ze mi nejde prud do konektoru c. 4 na relatku. ( aj pri vypnutom a aj pri zapnutom kluci). Vie mi niekto poradit, ktore bable na svorkovnici, co je pod stieracom, mam presvietit?? Obrazky pripajam. Dakujem vopred. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Skontroloval si klakson-klaksony ci trubia???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mario1977 Vloženo 15. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 jasne, ved prave, ze ked zatlacim na obvod cievky v relatku, tak hukacia funguju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 skusal si vymenit to relatko je prve od A STLPIKA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mario1977 Vloženo 15. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 ahoj, ano skusal som ho vymenit a skusal som aj to povodne, ci cvaka a funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Demontuj volant. Skontroluj konektor+ kable pod airbagom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 vytáhni relé pozice 2 a změř na něm napětí po sepnutí klíčku na kontaktu 8/86 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Zkontroluj tyto místa.Po zapnutí klíčku je zde napětí. a = pokračování na tvoje schema kde nemáš napětí houka_ka.bmp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 řekl bych že je to klasická závada v podobě nefunkčního kroužku pod volantem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mario1977 Vloženo 15. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Raceman, tak to moze suvisiet aj s tym, ze mi svieti kontrolka airbagu na budikoch?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 jo bingo protože když to píchneš na VAG tak ti to hodí chybu airbagu řidiče takže je to 100% ten kroužek pod volantem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 a proč nenaměřil napětí na vstupu do relé ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Vždyt píše že obvod od volantu je funkční a nejde napětí do relé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 co pojistka č. 40? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Od pojistky napětí naměří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 pořád mi ale logicky vychází že když mu svítí kontrolka bagů a v případě že mu vag napíše chybu bagu řidiče tak je nefunkční kroužek pod volantem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mario1977 Vloženo 15. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 skusim to dat napichnut na vag a vysledky hodim sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mario1977 Vloženo 23. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 takze mam v prdeli kruzok pod volantom. da sa s tym este nieco robit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 já to říkal hned že bude v háji umím je i opravit ale nejspíš se ti víc vyplatí ho na někde koupit na aukru se pohybují v cenách okolo 300 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mario1977 Vloženo 23. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 DAKUEM TI MOC Raceman. IDEM HO SKUSIT POHLADAT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 kluci, jelikoz mi porad blbe central v zadnich dverich, uz jsem prostrikl kontakty, zamek byl rozdelany, tak uvazuji o novem elektricke svazku v zadnich dverich, ale nevim, jaky je rozdil mezi timto: Svazek ele. inst. pro dvere pro vozidla s centralnim zamykanim pro vozidla s elektrickym ovladanim oken (1U4 971 161 S) a tim to: Svazek ele. inst. pro dvere pro vozidla s centralnim zamykanim pro vozidla s elektrickym ovladanim oken system kontroly pro dvere kabiny ( 1U4 971 161 AD ). Jeste muzu napsat, ze kdyz otevru zadni dvere ci kufr, tak na palubovce sviti cervena kontrolka auticka s otevrenim dveri, ale neni to maxidot. Toz nevim, ktery ten kablik vzit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.