Publikováno Červen 15, 200916 r Ahojte, potrebujem poradit so svorkovnicou, co je pod stieracmi. Nefunguje mi hukacka, ked zatlacim volant. Ked som dal dole krytku z relatka a zatlacil na obvod 2 a 3, co spaja hukacky s poistkou (pomocny obvod na relatku, tak nahukali). Zistil som, ze mi nejde prud do konektoru c. 4 na relatku. ( aj pri vypnutom a aj pri zapnutom kluci). Vie mi niekto poradit, ktore bable na svorkovnici, co je pod stieracom, mam presvietit?? Obrazky pripajam. Dakujem vopred.
Červen 15, 200916 r Autor jasne, ved prave, ze ked zatlacim na obvod cievky v relatku, tak hukacia funguju.
Červen 15, 200916 r Autor ahoj, ano skusal som ho vymenit a skusal som aj to povodne, ci cvaka a funguje
Červen 15, 200916 r Zkontroluj tyto místa.Po zapnutí klíčku je zde napětí. a = pokračování na tvoje schema kde nemáš napětí houka_ka.bmp
Červen 15, 200916 r Autor Raceman, tak to moze suvisiet aj s tym, ze mi svieti kontrolka airbagu na budikoch??
Červen 15, 200916 r jo bingo protože když to píchneš na VAG tak ti to hodí chybu airbagu řidiče takže je to 100% ten kroužek pod volantem
Červen 15, 200916 r pořád mi ale logicky vychází že když mu svítí kontrolka bagů a v případě že mu vag napíše chybu bagu řidiče tak je nefunkční kroužek pod volantem
Červen 23, 200916 r já to říkal hned že bude v háji umím je i opravit ale nejspíš se ti víc vyplatí ho na někde koupit na aukru se pohybují v cenách okolo 300 Kč
Červen 25, 200916 r kluci, jelikoz mi porad blbe central v zadnich dverich, uz jsem prostrikl kontakty, zamek byl rozdelany, tak uvazuji o novem elektricke svazku v zadnich dverich, ale nevim, jaky je rozdil mezi timto: Svazek ele. inst. pro dvere pro vozidla s centralnim zamykanim pro vozidla s elektrickym ovladanim oken (1U4 971 161 S) a tim to: Svazek ele. inst. pro dvere pro vozidla s centralnim zamykanim pro vozidla s elektrickym ovladanim oken system kontroly pro dvere kabiny ( 1U4 971 161 AD ). Jeste muzu napsat, ze kdyz otevru zadni dvere ci kufr, tak na palubovce sviti cervena kontrolka auticka s otevrenim dveri, ale neni to maxidot. Toz nevim, ktery ten kablik vzit.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.