pudll Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 čau lidi , koupil jsem octavku 98 ročník, je supr ale najednou mi nejde zařadit zpátečka . Stalo se to už někomu ?? Opravim to sám (nějaké volné táhlo nebo tak něco) nebo je to na servis?? Koupil jsem ji už se spálenou spojkou ale ostatní rychlosti řadit jdou takže ve spojce to asi nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Možná by to chtělo napsat co máš za motor...jinak je těžko radit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pudll Vloženo 21. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Možná by to chtělo napsat co máš za motor...jinak je těžko radit mám 1.8 20V ale uz jsem to nasel dik byla to jenom praskla umělá spojka na táhlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.