Přejít na obsah

NOVÁ KOLA


máša

Doporučené příspěvky

Elektrony jsou to velmi pekne, na kombika jak stvorene, neco na styl Stilauto 800 - ty jsou uplne super.

Jen mam obavy, ze na tom obrazku jsou 17". Treba ty Stilauto 800 vypadaji v 17 super, ale v 15 nic moc, aby to u techto nebylo podobne :huh:

To vis,ty kola nevyniknou v tech 15".Je to presne,jak rikas...Uz nebudpu vypadat tak exkluzivne.Navic jsou to OZ,takze predpokladam,ze nebudou levny.A jak uz jsem napsal,je to podle me skoda..Jak kol,tak penez.Je to tak u spousty kol... :o((( Ja kdyz dal na svy auto 16" tak uz jsem za mesic vedel,ze sem mel prece jen koupit 17"...Jenze jelikoz jsem byl si myslel,ze 16" budou akorat,tak jsem je vzal.Je to tezky... ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tohle budou podobne opticky klamajici jako Titany, sou hodne podobny, a Titany v 17" vypadaj na fabii jak, kdyby si tam mel 16" kola. Maj silnej kraj a paprsky sou vedeny tak, ze to hrozne opticky klame. Ale ted je poradne studuju i na jinejch obrazkach a nebude to tak hrozny, maj jinak postaveny paprsky a kdyz si vsimnes kraju spis budou opticky zvetstovat takze sem tu premeslel na hlas a asi spatne :).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...