wrc5 Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Chcem sa opytat ci ma niekto na octavii pridavne dialkove svetla, a ci by mohol byt nejaky problem s montazou. Chcem tam namontovat dialkove od HELLY, microxenon DE. pripadne ak mi viete poradit ako to pripojit privitam kazdu radu.Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 potom ked prepnes na tlmene, tak sa ocitnes v tme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 ja som mal prídavné na OI. chcel som ich dať aj na OII ale musel by som meniť masku a dajak to zakapalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 ja som mal prídavné na OI. chcel som ich dať aj na OII ale musel by som meniť masku a dajak to zakapalo Proc by se musela menit maska ? Videl jsem jine O2, ktere evidentne za maskou meli schovane nejake pridavne dalky, ale je pravda, ze nevim, zda-li se tam cokoliv vejde, a jak to ovlivni chladic... Take by me to zajimalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 Proc by se musela menit maska ? Videl jsem jine O2, ktere evidentne za maskou meli schovane nejake pridavne dalky, ale je pravda, ze nevim, zda-li se tam cokoliv vejde, a jak to ovlivni chladic...Take by me to zajimalo. no popravde nemusela by sa, nejde o to že by sa tam nevošli. akurát cez mriežku ktorá tam je to nesvieti nic-moc, tie lamely sú natočené smerom do stredu a to robí trochu šarapatu. Nesprávne som napísal, nemusí sa meniť ale aby som bol spokojný tak by som ju vymenil za nejakú "z ťahokovu". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamster293 Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 akurat som sa o to zacal zaujimat aj ja, predvcerom som videl jednu fabku, ktora mala pridavne dialkove vsadene do mriezky chladica, no ako hladam na nete nikde nie je ta maska, tak neviem ci to mal robene na kolene, alebo sa to da kupit ako sada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.