Květen 12, 200619 r Ahoj, taky momentálně nějakou sháním. Jenže mi nastačí nabíječka jen na AAA a AA baterie. Potřebuji i na C a D. Nevíte někdo o nějaké dobré?
Červen 20, 200619 r Autor Niceone: Tak co nabijecka? Jak jsi spokojen? Ja ji objednaval teprve dneska Tak jsem zvedav az prijde Maluch: Jestli jeste shanis, tak zkus zajet do Globusu, kamarad tam kupoval nabijecku, myslim, ze od Varty a je na vsechny typy baterii. Nema display, ale to se da prezit Stala 600 Kc, super cena.
Červen 20, 200619 r Martinoslav: Tak já už jsem koupil Ansmann Powerline 5 LCD. Zatím jsem s ní více než spokojen. Tu Vartu jsem viděl, ale neudělala na mne dobrý dojem.
Červen 20, 200619 r Nabijecka slape vyborne. Fakt spokojenost. Akorat ty baterky co jsou u ni nejsou uplne ok. Jedna z nich se rychle vybiji. ...ale kvuli nim jsem ji nekupoval.
Červen 21, 200619 r Zdravím Taky se poohlížím po nějaká inteligentí,rychlé a né moc drahé nabiječce. Stačí mi AAA a AA. A z toho co jsem viděl je jednoznačne tato opravdu nejlepši. Na to co umí je ta cena opravdu příznivá. I dobré přislušenství no paráda Martine ty jsi ji objednval teprve včera ? Co ti řekli v TSB kdy dorazi? 2Niceone: a ty máš co za nabíječku? Vypadá podobně jako ten i-TEC BATA099 ale jiný výrobce?
Červen 21, 200619 r Autor Lugo: Niceone ma prave toho iteca V TSB mi nerekli nic, objednaval jsem to pres net Tak uvidime za jak dlouho dorazi Cena je spickova, a prislusenstvi, jak pises, super! Muzu ji brat do auta nebo nabijet pres USB - to nema chybu.
Červen 21, 200619 r 2Martin: Přesně jak říkáš za ty peníze špička. Taky je to v TOP produktech co se týče prodávanosti na TSB. U Nice One mě ale trošku zarazil nápis "JBL" z toho jsem usoudil,že bude asi jina Jediné co mě trošku znepokojilo je diskuze u vyrobku... možná je to normální,že u rychlonabíječek se o mnohem víc baterky zahřívaji ale tak aby to člověk neudržel v ruce ? http://www.barbone.cz/index.asp?stiid=5211...t=&str=0&akce=D
Červen 21, 200619 r Autor Lugo: Vzhledem k tomu, ze prilozene baterie nejsou zadna spicka A vzhledem k tomu, ze kdyz je nabijis poprve, tak se samozrejme zahreji vice nez pri dalsich nabijenich, tak bych se toho vubec nebal
Červen 21, 200619 r 2Niceone: a ty máš co za nabíječku? Vypadá podobně jako ten i-TEC BATA099 ale jiný výrobce? To je ten i-tec s TS-bohemia, jenom jsou na nem jine napisy. Jinej nemaji
Červen 21, 200619 r No jestli se to nejak moc zahriva nevim. Proste tam soupnu baterky a o vic se nestaram. Zkusenosti ve fotaku jsou vyborne. Oproti me stare nabijecce, ktera nabijela po parech, je to rozdil. Uplne stejne rok stare baterky vydrzi o cca 1/3 vic fotek. ...jedina chyba byla, jak jsem psal, ta ze jedna z prilozenych baterek odesla po cca 2. nabiti. Napeti 0,06 a nabijecka ji odmita, ale to se stane i u lepsich vyrobcu
Červen 21, 200619 r ...jedina chyba byla, jak jsem psal, ta ze jedna z prilozenych baterek odesla po cca 2. nabiti. Napeti 0,06 a nabijecka ji odmita, ale to se stane i u lepsich vyrobcu Jak už ale zde bylo napsáno nekupujeme si ji přece kvuli baterkám Ale kdyby se daly použít asi bych nebyl zrovna naštvenej
Červen 21, 200619 r Jeste sem si vzpomel ze hodne dlouho trva vybiti baterii. Dyl vybiji nez nabiji. ...a to o hodne. ..ale baterie nevybijime kazdy den, ze?
Červen 22, 200619 r Autor Tak dneska uz asi bude doma. Rano mi volali z PPLka, ze maj pro me zasilku - asi to bude ono
Červen 24, 200619 r Autor 2Niceone: a ty máš co za nabíječku? Vypadá podobně jako ten i-TEC BATA099 ale jiný výrobce? To je ten i-tec s TS-bohemia, jenom jsou na nem jine napisy. Jinej nemaji Hele, Nicicku, me poslali normos i-TECa... Ono to asi bude uplne jedno, protoze tam podle me daj akorat jiny logo a prodavaj to treba u jinyho dodavatele/vyrobce, ale jenom jsem chtel reagovat na to, ze jinou nemaji Maji a i baterky maji jiny obal... Tezko rict, jestli budou jine, podle me ne... Tak uvidime za jak dlouho nektera z nich odejde
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.