Gus Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Ahoj,sehnal jsem si klíč z 2.generace suberba a chci se zeptat jestli půjde přispůsobit ke komfortce 3.g. na RSo r.2002 ,frekvenci má taky 434 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 ne, nepůjde, OI potřebuje DO 1J, superkII má 1K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Ja myslim ze pujde, jen nebude fungovat prostredni tlacitko na kufr. Jednu dobu jsem si s tim hral a mam takovej pocit, ze prizpusobit se mi ho povedlo i ke komfortce 799B, jen ten kufr nejde. Ale je fakt, ze uz je to dlouho... ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 jj, to máš pravdu, kufr nejde, tím pádem je klíč částečně nefunkční Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gus Vloženo 29. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Tak sem to zkoušel přes Vag a boužel ho to nějak nebere,tak nevim,dělal jsem to podle VIS 3 ještě se zeptám jedem orig.klíč mi odemyká jen strašně blízko auta,byterku jsem měnil a to nepomohlo,nevíte čim by to mohlo bejt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 muze byt uz napul ko 2cast klice s tlac.-vysilac novy stoji ca 1700,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.