rudolfv Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Zdravím, nemáte někdo automapu Slovenska nebo Evropy do navigace Garmin za slušnou cenu ? Stáhl jsem si ji z netu, ale chce to registraci u slov. prodejce , kterou dostanu,jen tehdy když si u nich mapu zakoupím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlito Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Zdravím,nemáte někdo automapu Slovenska nebo Evropy do navigace Garmin za slušnou cenu ? Stáhl jsem si ji z netu, ale chce to registraci u slov. prodejce , kterou dostanu,jen tehdy když si u nich mapu zakoupím. Ak ti mozem poradit, kup si k tvojmu zariadeniu od garminu sluzbu "nüMaps Lifetime" ....tu je blizsie info: http://www.garmin.sk/?cls=stoitem&stii...lifetime_banner Viaze sa to k jednemu navigacnemu pristroju pocas celej zivotnosti navig. pristroja. Cize ak mas napr. nuvi 205EE(predinstalovana mapa vychodnej europy) , tak touto aktualizaciou ziskas celu europu . No a 4x do roka aktualizaciu mapy z internetu za jeden peniaz . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 mam garmin nuvi 200 cela predelana na nejnovsí corklé mapy v hodnote 10k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda.dj Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Kam s gps anténou od travelpilot e2, zatím jí mám na mříži v kufru, ale je to krajně nepraktické, v kufru vozím psa a byl bych docela nerad, kdyby jí strhnul a rozžvejkal. poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlito Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 mam garmin nuvi 200 cela predelana na nejnovsí corklé mapy v hodnote 10k Nase krajiny su tym zname, ze mame z 90% vsetko corklee . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viperman Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Ahoj lidi, scháním někoho, kdo by mi dokázal vypálit CD mapy 2009 do Nexusu. Děkuji všem za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 není problém, Frýdek-Místek.. mám mapy 09-10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 3. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Zdravím,nemáte někdo automapu Slovenska nebo Evropy do navigace Garmin za slušnou cenu ? Stáhl jsem si ji z netu, ale chce to registraci u slov. prodejce , kterou dostanu,jen tehdy když si u nich mapu zakoupím. mám poslední mapy do Garmina i Tomtoma.... vice na tel 776200941 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.