rudolfv Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 Zdravím, nemáte někdo automapu Slovenska nebo Evropy do navigace Garmin za slušnou cenu ? Stáhl jsem si ji z netu, ale chce to registraci u slov. prodejce , kterou dostanu,jen tehdy když si u nich mapu zakoupím. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carlito Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 Zdravím,nemáte někdo automapu Slovenska nebo Evropy do navigace Garmin za slušnou cenu ? Stáhl jsem si ji z netu, ale chce to registraci u slov. prodejce , kterou dostanu,jen tehdy když si u nich mapu zakoupím. Ak ti mozem poradit, kup si k tvojmu zariadeniu od garminu sluzbu "nüMaps Lifetime" ....tu je blizsie info: http://www.garmin.sk/?cls=stoitem&stii...lifetime_banner Viaze sa to k jednemu navigacnemu pristroju pocas celej zivotnosti navig. pristroja. Cize ak mas napr. nuvi 205EE(predinstalovana mapa vychodnej europy) , tak touto aktualizaciou ziskas celu europu . No a 4x do roka aktualizaciu mapy z internetu za jeden peniaz . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcz Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 mam garmin nuvi 200 cela predelana na nejnovsí corklé mapy v hodnote 10k Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarda.dj Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 Kam s gps anténou od travelpilot e2, zatím jí mám na mříži v kufru, ale je to krajně nepraktické, v kufru vozím psa a byl bych docela nerad, kdyby jí strhnul a rozžvejkal. poradte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carlito Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 mam garmin nuvi 200 cela predelana na nejnovsí corklé mapy v hodnote 10k Nase krajiny su tym zname, ze mame z 90% vsetko corklee . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viperman Posted October 3, 2009 Share Posted October 3, 2009 Ahoj lidi, scháním někoho, kdo by mi dokázal vypálit CD mapy 2009 do Nexusu. Děkuji všem za pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milhausek Posted October 3, 2009 Share Posted October 3, 2009 není problém, Frýdek-Místek.. mám mapy 09-10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milhausek Posted October 3, 2009 Share Posted October 3, 2009 Zdravím,nemáte někdo automapu Slovenska nebo Evropy do navigace Garmin za slušnou cenu ? Stáhl jsem si ji z netu, ale chce to registraci u slov. prodejce , kterou dostanu,jen tehdy když si u nich mapu zakoupím. mám poslední mapy do Garmina i Tomtoma.... vice na tel 776200941 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts