Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Tý wole a koupím si ty svoje! :smich:

no mě to napadlo,ale nechtěl jsem to sem psát....... :)

To máš v pohodě. Já si do huby nevidím tak to sem napíšu! :smich:

To: zralok

To jo, měl jsem si to aspoň už ojet klíčem, když už, ale byl jsem jakoby v "transu" :) (ani bych to mému mazlu neudělal). Kdyby aspoň už vzali celé auto (nebo ukradli rádio) a ne "hloupé" lišty. Jinak ceník ve Škodovce neznám.

Každopádně až bude čas, hodím všechny lišty do jedné barvy, jak jednou ukazoval Cosby na jedné fotce, vypadalo to velice dobře!

Jestli máš u havarijky spoluůčast 5 tisíc tak vem kladivo a bouchni do předních světel a pak se domluv v servisu. Teda napřed se domluv jestli by to udělali a pak teprve a budeš mít zaplacené lišty a světla.

No lišty kolem celého auto vyjdou na cca 14000kč takže to je celkem pálka.Je fakt,že když ti vzali jen ty okenní tak to je na pytel.

Ale já si myslel že 5% spoluúčast je u jakékoli škody a že to není omezeno min 5000kč.Měl jsem za to že když ti někdo udělá škodu třena za 20 000 tak ty se svou spoluúčastí 5% uhradíš 1000kč a zbytek pojišťovna.No očividně jsem se mýlil.

Ale jak píše Žralok unáhlil se to je fakt.

Když je spoluúčast 1% tak je to 1000,- kč když 5% tak 5000,- kč a tak dál.

Tak pak záleží jakou kdo má pojistku a jak se domluví v servisu a jde udělat i nemožné TOYÓTÁÁ !!! :p

Upraveno od žralok

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.