Publikováno Březen 31, 200619 r Muzete mi poradit kde a za kolik montuji parkovaci senzory do 02. Chtel bych porovnat ceny a taky kvalitu. Dekuji predem.
Duben 1, 200619 r nevim za kolik to umi bzuk, ale autorizovanej servis za 16tis Kč. jsou to ty, ktery ukazujou vzdalenost na radiu, ne ty co jenom pipaj
Duben 1, 200619 r mne rovno v autorizovanom servise povedali ze dorobit tie origo nie je nijako mozne, tak mam tie z prislusenstva. tiez myslim, ze vsetko sa da ked sa chce...
Duben 2, 200619 r me by zajimalo, kam to jezdite do servisu. pridat do auta jde vzdycky temer vsechno, jen se musi chtit. u OII je to vetsinou otazka kabelaze a nejake mensi ridici jednotky. i takove ESP jde dodelat, ale je to ranec
Duben 2, 200619 r mne rovno v autorizovanom servise povedali ze dorobit tie origo nie je nijako mozne, tak mam tie z prislusenstva. tiez myslim, ze vsetko sa da ked sa chce... Mě v Škoda servisu dodělaly origo asistent se vším všudy včetně signalizace na rádiu akorát to stálo 2200,-
Duben 2, 200619 r 2200,- vcetne senzoru, jejich lakovani, ridici jednotky, kabelaze a prace jo? to se na me nezlob, ale tomu proste neverim.
Duben 2, 200619 r 2200,- vcetne senzoru, jejich lakovani, ridici jednotky, kabelaze a prace jo? to se na me nezlob, ale tomu proste neverim. Práce v servisu stála 2200
Duben 3, 200619 r Autor mne rovno v autorizovanom servise povedali ze dorobit tie origo nie je nijako mozne, tak mam tie z prislusenstva. tiez myslim, ze vsetko sa da ked sa chce... Mě v Škoda servisu dodělaly origo asistent se vším všudy včetně signalizace na rádiu akorát to stálo 2200,- A v kterem Skoda servisu ti to delali, jestli to neni tajemstvi?
Duben 4, 200619 r 2200,- vcetne senzoru, jejich lakovani, ridici jednotky, kabelaze a prace jo? to se na me nezlob, ale tomu proste neverim. Práce v servisu stála 2200 Prosim Te, muzes presne tedy uvest kolik Te ta instalace stala, a v jakem Skoda servisu Ti to delali ? To znamena komplet cena za hardware ParkPilotu (zadni ?), lakovani a osazeni senzoru do narazniku, a nakodovani Audience (pro zobrazeni na jejim displeji), proste komplet cenu ?
Duben 4, 200619 r 2200,- vcetne senzoru, jejich lakovani, ridici jednotky, kabelaze a prace jo? to se na me nezlob, ale tomu proste neverim. Práce v servisu stála 2200 Prosim Te, muzes presne tedy uvest kolik Te ta instalace stala, a v jakem Skoda servisu Ti to delali ? To znamena komplet cena za hardware ParkPilotu (zadni ?), lakovani a osazeni senzoru do narazniku, a nakodovani Audience (pro zobrazeni na jejim displeji), proste komplet cenu ? Asistent jsem koupil origo tady, lakoval sám sprayem a montáž včetně zobrazování na Streamu 2200,- Autonova Brno
Duben 4, 200619 r lakoval sam sprejem???????tos sehnal presnej odstin barvy tvyho auta ve spreji? No škodovka prodává spraye na jakoukoliv barvu a odstín sedí úplně v pohodě a samotné lakování není nic složitého
Duben 14, 200619 r Autor Muzete mi poradit kde a za kolik montuji parkovaci senzory do 02. Chtel bych porovnat ceny a taky kvalitu. Dekuji predem. Tak jsem nakonec sehnal servis Skoda kde mi namontuji senzory za 6400kc. Myslim, ze cena je slusna. Vsude jinde to bylo mezi 7500-8500kc. A navic uz mi tam montovali senzory na 01, a byl jsem spokojen. Diky za prispevky a za rady.
Duben 15, 200619 r Ja videl v servise nabidku parkovaku do zpetneho zrcatka. Jak se vzdalenost dostala pod urcitou mez tak se v nem zobrazily hodnoty a ty se couvanim snizovaly. V klidu tam bylo jen zrcatko a nikdo si nic nevsiml. Hezka blbinka
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.