Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Čau chci se zeptat co se stane po odpojení aku na mojí Octavii 1.9 TDi r.v 98.

Kámoši říkali at to nedělám že se vymaže imobilizér,někdo zase říká že se vymaže

pouze kod rádia a někdo říka že se smaže celá ŘJ tak nevim na čem sem a

potřebuju ji vyměnit díky za odpověd

Baterku odpojit klidně můžeš, vymaže se akorát paměť rádia (popř. pokud máš originál, tak po zapnutí to po tobě bude chtít přístupový kód), budeš si muset znovu nastavit dojezd oken a vymaže se ti v palubním počítači průměrná rychlost a průměrná spotřeba. Imobilizér a ŘJ se nevymaže, toho se neboj ;)

Jeste aspon na moji a rekl bych ze asi na vsech aspon tech pred face se smaznou hodiny a ten palubni pc celej, krom celkovych km a to radio vetsinou aspon... ale nic pro funkci dulezityho se ti neztrati ;o)

to PatrickE3: u všech octávek se smažou hodiny apod. no prostě všechno kromě ujetých km. O tom jsem se z části zmínil, nechtělo se mi to všechno rozepisovat, potom to rádio a budou se muset znovu nastavit ty dojezdy oken ;)

jasny jasny ;-) jen jsem to doupresnil, aby pak nebyl prekvapenej... jj ty dojezdy, z tech jsem mel tenkrat obavy kdyz se mi poprvy nedovrely :-D sem myslel ze zas neco nefunguje :-D stejne tak jako kdyz jsem vyndaval okno a nechtelo se mi pak dovirat az nahoru ikdyz sem tlacitko porad drzel :-D

Upraveno od PatrickE3

Však jasný, v pohodě ;)-_-

pokud je origo rádio a je zapojeno jak má tak se nastaví zpět do původního stavu samo

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.