Publikováno Červenec 4, 200916 r Při zařazeném druhém rychlostním stupni mi trvale svítí světla zpátečky. Při zařazené zpátečce svítí taky. Při přeřazování jen probliknou. Prosím o radu co s tím. Díky!
Červenec 4, 200916 r Při zařazeném druhém rychlostním stupni mi trvale svítí světla zpátečky.Při zařazené zpátečce svítí taky. Při přeřazování jen probliknou. Prosím o radu co s tím. Díky! No a co je to za model,tohle hodně dělaj Fáčka,vyměn čidlo zpátečky. Když to nepomože,je problemo ve špajzu.
Červenec 4, 200916 r Autor Jedna se o Octavia II O2/2008 1,9 TDi. Koupil jsem ji z druhe ruky, nejsem si jisty, jak je to se zarukou. Zkousim se zeptat tady, jestli to neni jen nejaka prkotina.
Červenec 4, 200916 r Záruka se vztahuje na auto, nemá žádnou souvislost s počtem majitelů, prodejema a pod. Pokud jsou splněné podmínky (oražená serviska) tak máš auto záruce a můžeš ji uplatnit ve značkovém servise škoda kdekoliv na světě zrovna budeš...
Červenec 17, 200916 r Autor Záruku uznali a závadu odstranili výměnou kulisy řazení. Těď už nebudu děsit řidiče za sebou tím, že se mi při rozjezdu rosvítí světla zpátečky :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.