SmartJack Vloženo 4. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2009 Při zařazeném druhém rychlostním stupni mi trvale svítí světla zpátečky. Při zařazené zpátečce svítí taky. Při přeřazování jen probliknou. Prosím o radu co s tím. Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 4. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2009 Při zařazeném druhém rychlostním stupni mi trvale svítí světla zpátečky.Při zařazené zpátečce svítí taky. Při přeřazování jen probliknou. Prosím o radu co s tím. Díky! No a co je to za model,tohle hodně dělaj Fáčka,vyměn čidlo zpátečky. Když to nepomože,je problemo ve špajzu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmartJack Vloženo 4. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2009 Jedna se o Octavia II O2/2008 1,9 TDi. Koupil jsem ji z druhe ruky, nejsem si jisty, jak je to se zarukou. Zkousim se zeptat tady, jestli to neni jen nejaka prkotina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.8T Vloženo 4. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2009 Záruka se vztahuje na auto, nemá žádnou souvislost s počtem majitelů, prodejema a pod. Pokud jsou splněné podmínky (oražená serviska) tak máš auto záruce a můžeš ji uplatnit ve značkovém servise škoda kdekoliv na světě zrovna budeš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmartJack Vloženo 17. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 Záruku uznali a závadu odstranili výměnou kulisy řazení. Těď už nebudu děsit řidiče za sebou tím, že se mi při rozjezdu rosvítí světla zpátečky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.