Chaser Vloženo 7. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 caute pani, mam taku malu otazku - pri akej teplote sa pusti pridavny ventilator chladenia /ten co je namontovany na chladici/? ako nam zacalo teplo tak mi v kolonach zacala stupat teplota a vsimol som si ze sa zapne az ked sa rucicka teplomera dostane tesne k cervenej oblasti co sa mi trosku nepaci. nikde som sa nedocital ci to tak ma byt alebo mam problem mam motorizaciu 20V turbo, AGU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 7. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 No asi to tak ma byt. Ja napr som este nevidel zeby sa mi tocili vrtule,okrem pripadu ked zapnem AC. Ale aj rucicka mi stoji na mieste,tak asi dobre pracuje chladic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 (editace) caute pani, mam taku malu otazku - pri akej teplote sa pusti pridavny ventilator chladenia /ten co je namontovany na chladici/? ako nam zacalo teplo tak mi v kolonach zacala stupat teplota a vsimol som si ze sa zapne az ked sa rucicka teplomera dostane tesne k cervenej oblasti co sa mi trosku nepaci. nikde som sa nedocital ci to tak ma byt alebo mam problem mam motorizaciu 20V turbo, AGU. To je samozřejmě špatně, asi máš v háji termostat, teplota má stále ukazovat 1/2. Teprve když se vrací z chladiče příliš teplá voda, sepne na něm čidlo a v. spustí. Editováno: 16. Červenec 2009, autor: Viktor X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.