Přejít na obsah

Zvláštní zvuk

xavian

Doporučené příspěvky

Nazdar hoši, zpozoroval jsem že jak mile jedu víc jak 80KM/H , je slišet z přední části vozu jemný pískání až jako sykání. Není to závislý na otáčkách motoru, dělá to i při vyšláplé spojce.Pod 80KM/H není slišet nic. Mám najeto 72000KM 1,4MPI 50 KW "nehučí". Ďíky za poznatky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

neco podobneho mi delalo na felde v nizsich rychlostech. neprisel jsem na to a po case to zmizelo.

ale prispeju nazorem, ke kteremu jsem dospel pote, co jsem od urcite rychlosti mel na fabce bouchani v predni casti vozu. byl to odlepeny konec plastu na okne ( prislusenstvi ).

tzn to klidne muze delat nejaky plast, ktery je mirne odchliply ( trebas naraznik, pridavny lem okna - takoveto, jak se dava abys mohl vetrat a pritom nebylo videt otevrene okenko apod. ).

Odkaz ke komentáři

neco podobneho mi delalo na felde v nizsich rychlostech. neprisel jsem na to a po case to zmizelo.

ale prispeju nazorem, ke kteremu jsem dospel pote, co jsem od urcite rychlosti mel na fabce bouchani v predni casti vozu. byl to odlepeny konec plastu na okne ( prislusenstvi ).

tzn to klidne muze delat nejaky plast, ktery je mirne odchliply ( trebas naraznik, pridavny lem okna - takoveto, jak se dava abys mohl vetrat a pritom nebylo videt otevrene okenko apod. ).

Ďekuju, trušku mám obavu z nějakého ložiska, ale ty údajně hučej.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...