xavian Vloženo 1. Duben 2006 Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 Nazdar hoši, zpozoroval jsem že jak mile jedu víc jak 80KM/H , je slišet z přední části vozu jemný pískání až jako sykání. Není to závislý na otáčkách motoru, dělá to i při vyšláplé spojce.Pod 80KM/H není slišet nic. Mám najeto 72000KM 1,4MPI 50 KW "nehučí". Ďíky za poznatky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 neco podobneho mi delalo na felde v nizsich rychlostech. neprisel jsem na to a po case to zmizelo. ale prispeju nazorem, ke kteremu jsem dospel pote, co jsem od urcite rychlosti mel na fabce bouchani v predni casti vozu. byl to odlepeny konec plastu na okne ( prislusenstvi ). tzn to klidne muze delat nejaky plast, ktery je mirne odchliply ( trebas naraznik, pridavny lem okna - takoveto, jak se dava abys mohl vetrat a pritom nebylo videt otevrene okenko apod. ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xavian Vloženo 2. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 neco podobneho mi delalo na felde v nizsich rychlostech. neprisel jsem na to a po case to zmizelo.ale prispeju nazorem, ke kteremu jsem dospel pote, co jsem od urcite rychlosti mel na fabce bouchani v predni casti vozu. byl to odlepeny konec plastu na okne ( prislusenstvi ). tzn to klidne muze delat nejaky plast, ktery je mirne odchliply ( trebas naraznik, pridavny lem okna - takoveto, jak se dava abys mohl vetrat a pritom nebylo videt otevrene okenko apod. ). Ďekuju, trušku mám obavu z nějakého ložiska, ale ty údajně hučej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.