sr5 Vloženo 1. Duben 2006 Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 Ahoj, po kolika KM se musí měnit przdové kotouče v předu a vzadu? kolik je nejmenší tlouštka těchto kotouču? A kolik to koštuje . díík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PURE Vloženo 1. Duben 2006 Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 Ahoj, po kolika KM se musí měnit przdové kotouče v předu a vzadu? kolik je nejmenší tlouštka těchto kotouču? A kolik to koštuje . díík Ctelo by to taky napsat co mas za Octu.Benzin,nafta obsah a podobne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 1. Duben 2006 Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 Taky zalezi na stylu jizdy apod :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sr5 Vloženo 2. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 Mám octu 1,9 TDi ABS ......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PURE Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 Mám octu 1,9 TDi ABS ......... Tam je dana pokud si dobre pamatuji minimalni tloustka a to 19mm.Plati to pro 1.9TDI 66kw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PURE Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Dneska jsem byl v servisu a daval jsem olej,filtry a taky nove desticky.Daval jsem JURID a ptal jsem se manika kdy menit kotouce za nove.Tak mi rikal,ze az budou mit min. 19mm a nebo pokud jsou zvlnene.ja je mam 20mm tak mi rikal,ze jeste tyto desticky to vydrzi,ale priste prej uz i kotouce.Jinak JURID desticky v kvalite "J" za 820,-Kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.