Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím,

nedávno jsem koupil Fábii 1.4 16V 74kW rv. 2002 a objevuje se mi takovýto problém, někdy se mi po nastartování

současně rozbliká kontrolka "ABS ASR a Ruční brzda" a společně s tím se ozvne několika sekundové pípání. Po vypnutí

motoru a opětovném nastartování kontrolky zhasnou, a při jízdě s nimi nesleduji zádné změny v chování auta. Zkoušel

jsem se připojit vagem ale ten mi žádné poruchy nevypsal. Když jsem dal vybrat jednotku ABS tak se všechny tři popisované

kontrolky rozblikaly a současně s tím jsem slyšel cvakání z palubky ve stejném rytmu ve kterém blikaly kontrolky.

Pokud Vás něco napadne budu rád ,když mi poradíte a pokud zbytečně spamuji tak mne ignorujte :)

Díky

zkus pojistku na baterii, pravděpodobně bude mít třeba vypálené futro na držení té pojistky.

Měla by to být ta vpravo.

Tento problem moze robit aj vyslahany akumulator. Nedostatok napatia pri startovani...

rozplet kablovy zvazok..... !

• 2 týdny později...
  • Autor

Zdravím děkuji za rady :)

pojstku zkouknu, jinak baterie je zánovní a kabelovy svazek byl rozpleten minulým majitelem.

A když jsem na něj koukal tak vše vypadalo v pořádku. Jinak od podsání problému jsem na

dovolené najezdil cca 2500 km a zatím nic.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.