mudra Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 nazdarek chci se zeptat jen tak pro inspiraci,chci si umistit do O1 nejake hodiny a teplomer. neco aby to nebylo jako pest na oko. preferuji hlavne malouvelikost. pokud mate nekdo lin na nejakou zajimavost tak sem s nim. nekde jsem tady videl hodiny zabudovane vedle vyhrevu zadniho okna a vypadalo to dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 a Tobě neukazují hodiny a teploměr na přístrojovce? Proč tam chceš "nesmyslně" dávat ještě něco dalšího? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 2. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 jasne ze funguje, ale nebavi mě porad prepinat na hodiny, mam na displeji skoro vzdy neco jineho a teplomer ukazuje jen venkovni teplotu (pokud se nepletu). Takze chci jen mrknout a videt. U stareho auta jsem mel hodiny na radiu a to byla pohoda. Takze proto . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 3. Duben 2006 Sdílet Vloženo 3. Duben 2006 Tak to by chtělo maxík :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 4. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 ten maxi dot bych fakt bral, ale jsem na tom zrovna penezne dost blbe. a ani netusim kolik by staly budiky a jeste ktomu na 2.0 benzin. pochybuju, ze budou nekde k mani, takze to chci resit jinak. V servisu mi rekli ze musi byt presne na stejny tip, jinak to bude blbnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 ten maxi dot bych fakt bral, ale jsem na tom zrovna penezne dost blbe. a ani netusim kolik by staly budiky a jeste ktomu na 2.0 benzin. pochybuju, ze budou nekde k mani, takze to chci resit jinak. V servisu mi rekli ze musi byt presne na stejny tip, jinak to bude blbnout. Nemůžeš věřit všemu co ti řeknou v servisu. Do 2,0 jdou budíky z RS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DUsoft Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Tak to já to mám jednoduchý. Buď mi je teplo nebo zima a stejně všude přijedu pozdě neřeším, nepřepínám. Pardon za OT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 Tak to já to mám jednoduchý. Buď mi je teplo nebo zima a stejně všude přijedu pozdě neřeším, nepřepínám.Pardon za OT. pardon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 ten maxi dot bych fakt bral, ale jsem na tom zrovna penezne dost blbe. a ani netusim kolik by staly budiky a jeste ktomu na 2.0 benzin. pochybuju, ze budou nekde k mani, takze to chci resit jinak. V servisu mi rekli ze musi byt presne na stejny tip, jinak to bude blbnout. Nemůžeš věřit všemu co ti řeknou v servisu. Do 2,0 jdou budíky z RS. Hele fakt to tam nedavej - neco posetri a jedine maxik - bezkonkurencni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 přesně tak jak řekli kolegové maxidot a vyřešeno no a ten se dá pořídit kolem dvou tří tisíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 8. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2006 Tak to jsem rad ze to jde, nasetrim a snad je sezenu. a doufam ze na Liberecku sezenu servis co mi to udelá. ale jinak diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Důležitý je jestli máš faceliftovou okinu. Pak je to jednoduchý, seženeš budíky z RS a je po pr... :-) deli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 10. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 jojo je to facelift, 2001 ambient, asi ho zacnu shanet podle etky tam jde 1U0 920 840 B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 10. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 No teď jsem zjistil,že ani nevím,co mám za auto-ještě,že mám chytrou ženu,která ví v čem jezdí-takže jeto elegance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 No teď jsem zjistil,že ani nevím,co mám za auto-ještě,že mám chytrou ženu,která ví v čem jezdí-takže jeto elegance Tak to se takováto žena cení ;-). Důležitý je to že to je facelift, prohodíš akorát kombi, přizpůsobíš klíčky, nakóduješ a přizpůsobíš intervaly vyčtené s dosavadního kombiku :-) Jinak tam jde a spíše seženeš i 1U0 920 841B nebo 841H chromové kroužky LaK nebo 841C RS červené ručičky a bílej podklad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steve Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 chlapi ja mam 2,0 ale rok 99 keby som chcel Maxidot co mam zhanat? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 No teď jsem zjistil,že ani nevím,co mám za auto-ještě,že mám chytrou ženu,která ví v čem jezdí-takže jeto elegance Tak to se takováto žena cení ;-). Důležitý je to že to je facelift, prohodíš akorát kombi, přizpůsobíš klíčky, nakóduješ a přizpůsobíš intervaly vyčtené s dosavadního kombiku :-) Jinak tam jde a spíše seženeš i 1U0 920 841B nebo 841H chromové kroužky LaK nebo 841C RS červené ručičky a bílej podklad. kombi myslis budiky? a asi tam pujde jen 841B mam model AQY, ale netusim zda se to neda kombinovat. Hlavne aby to slapalo jak ma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 No teď jsem zjistil,že ani nevím,co mám za auto-ještě,že mám chytrou ženu,která ví v čem jezdí-takže jeto elegance Tak to se takováto žena cení ;-). Důležitý je to že to je facelift, prohodíš akorát kombi, přizpůsobíš klíčky, nakóduješ a přizpůsobíš intervaly vyčtené s dosavadního kombiku :-) Jinak tam jde a spíše seženeš i 1U0 920 841B nebo 841H chromové kroužky LaK nebo 841C RS červené ručičky a bílej podklad. kombi myslis budiky? a asi tam pujde jen 841B mam model AQY, ale netusim zda se to neda kombinovat. Hlavne aby to slapalo jak ma. jdou tam všechny jen je musíš správně nakódovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 12. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 kombi myslis budiky? a asi tam pujde jen 841B mam model AQY, ale netusim zda se to neda kombinovat. Hlavne aby to slapalo jak ma. jdou tam všechny jen je musíš správně nakódovat a ty to umis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 myslím si že to tu umí každej kdo dělá s diagnostikou, párkrát jsem to dělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 12. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 myslím si že to tu umí každej kdo dělá s diagnostikou, párkrát jsem to dělal tak to ja se ozvu az je sezenu, poku souhlasis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 myslím si že to tu umí každej kdo dělá s diagnostikou, párkrát jsem to dělal tak to ja se ozvu az je sezenu, poku souhlasis se když tak domluvíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killingman Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Pokud by byl zajem, mam jak pro 2.5 gen, tak i pro 3gen. budiky s plnym dotem na benzin, zmeneny podsviceni na cerveno-bilou. U tech pro 3.gen nesviti jeden radek u radia akorat - pro nekoho kdo nema a ani neplanuje firemni radio ideal - cena 1.500 Kč.... Jo a technicka, mam 2001, taky facelift a mel jsem tam 2.5 generaci komfortu puvodne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 19. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 umí maxík ukazovat vnitrni teplotu? o tu mi jde, proto tady resim nejaky teplomer navic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 19. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 jeste neco jak poznam verzy komfortky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.