Přejít na obsah

hodiny a teplomer

mudra

Doporučené příspěvky

nazdarek chci se zeptat jen tak pro inspiraci,chci si umistit do O1 nejake hodiny a teplomer. neco aby to nebylo jako pest na oko. preferuji hlavne malouvelikost. pokud mate nekdo lin na nejakou zajimavost tak sem s nim. nekde jsem tady videl hodiny zabudovane vedle vyhrevu zadniho okna a vypadalo to dobre.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jasne ze funguje, ale nebavi mě porad prepinat na hodiny, mam na displeji skoro vzdy neco jineho a teplomer ukazuje jen venkovni teplotu (pokud se nepletu). Takze chci jen mrknout a videt. U stareho auta jsem mel hodiny na radiu a to byla pohoda. Takze proto .

Odkaz ke komentáři

ten maxi dot bych fakt bral, ale jsem na tom zrovna penezne dost blbe. a ani netusim kolik by staly budiky a jeste ktomu na 2.0 benzin. pochybuju, ze budou nekde k mani, takze to chci resit jinak. V servisu mi rekli ze musi byt presne na stejny tip, jinak to bude blbnout.

Odkaz ke komentáři

ten maxi dot bych fakt bral, ale jsem na tom zrovna penezne dost blbe. a ani netusim kolik by staly budiky a jeste ktomu na 2.0 benzin. pochybuju, ze budou nekde k mani, takze to chci resit jinak. V servisu mi rekli ze musi byt presne na stejny tip, jinak to bude blbnout.

Nemůžeš věřit všemu co ti řeknou v servisu. Do 2,0 jdou budíky z RS.

Odkaz ke komentáři

ten maxi dot bych fakt bral, ale jsem na tom zrovna penezne dost blbe. a ani netusim kolik by staly budiky  a jeste ktomu na 2.0 benzin. pochybuju, ze budou nekde k mani, takze to chci resit jinak. V servisu mi rekli ze musi byt presne na stejny tip, jinak to bude blbnout.

Nemůžeš věřit všemu co ti řeknou v servisu. Do 2,0 jdou budíky z RS.

Hele fakt to tam nedavej - neco posetri a jedine maxik - bezkonkurencni -_-

Odkaz ke komentáři

No teď  jsem zjistil,že ani nevím,co mám za auto-ještě,že mám chytrou ženu,která ví v čem jezdí-takže jeto elegance :D

Tak to se takováto žena cení ;-). Důležitý je to že to je facelift, prohodíš akorát kombi, přizpůsobíš klíčky, nakóduješ a přizpůsobíš intervaly vyčtené s dosavadního kombiku :-) Jinak tam jde a spíše seženeš i 1U0 920 841B nebo 841H chromové kroužky LaK nebo 841C RS červené ručičky a bílej podklad.

Odkaz ke komentáři

No teď  jsem zjistil,že ani nevím,co mám za auto-ještě,že mám chytrou ženu,která ví v čem jezdí-takže jeto elegance :D

Tak to se takováto žena cení ;-). Důležitý je to že to je facelift, prohodíš akorát kombi, přizpůsobíš klíčky, nakóduješ a přizpůsobíš intervaly vyčtené s dosavadního kombiku :-) Jinak tam jde a spíše seženeš i 1U0 920 841B nebo 841H chromové kroužky LaK nebo 841C RS červené ručičky a bílej podklad.

kombi myslis budiky? a asi tam pujde jen 841B mam model AQY, ale netusim zda se to neda kombinovat. Hlavne aby to slapalo jak ma.

Odkaz ke komentáři

kombi myslis budiky? a asi tam pujde jen 841B mam model AQY, ale netusim zda se to neda kombinovat. Hlavne aby to slapalo jak ma.

jdou tam všechny jen je musíš správně nakódovat

Odkaz ke komentáři

Pokud by byl zajem, mam jak pro 2.5 gen, tak i pro 3gen. budiky s plnym dotem na benzin, zmeneny podsviceni na cerveno-bilou. U tech pro 3.gen nesviti jeden radek u radia akorat - pro nekoho kdo nema a ani neplanuje firemni radio ideal - cena 1.500 Kč....

Jo a technicka, mam 2001, taky facelift a mel jsem tam 2.5 generaci komfortu puvodne....

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...