Přejít na obsah

hodiny a teplomer

mudra

Doporučené příspěvky

no prave ze mam jen manual klimu. mit klimtronic tak to tu vubec neresim. takze mi nezbyde nic jineho nez pridat nejakej teplomer a prolepit ho nekam na palubku (bohuzel).

jeste me napadlo, nedalo by se to umistit do budiku bez maxe, na to misto, kde je uprostred ten cernej panel. pokud tam je pod nim dostatek mista. pridat tam malej displej na teplo a cidlo nekam jinam

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sorry, ale vymejslis kraviny.

Teplota v aute je v kazdym miste auta jina a v podstate na nic ji nepotrebujes, potrebujes vedet kolik stupnu je venku (namraza treba nebo tak neco) - od toho ti tady radili ten maxidot.

Jinak - teplotu uvnitr ti neukazuje ani climatronic, ten ti ukaze jen teplotu kterou sis nastavil, ze tam chces mit, MOZNA nekde v menu climatronicu tam neco bude, ale fakt jeste jednou - vzhledem k tomu, ze je v aute rozmezi klidne 10st (za slunka i vic), unika mi vyznam vnitrniho teplomeru -_-

Odkaz ke komentáři

no vynejslim kraviny ale zda se mi ze pri klime je v aute neustale horko nebo naopak zima, nikdy akorat. tak jsem myslel ze za pomoci teplomeru bych to mohl aspon castecne vychytat. zatim se porad nejak nedari.prece ta klima musi foukat porad stejnou teplotu pri urcitym nastaveni, jen je rozdilna doba nez se teplota v aute stabilizuje.nebo alespon doufam ze to tak nejak funguje.

je jasne ze klimatronic ukazuje pozadovanou taplotu.asi jsi me me spatne pochopil

Odkaz ke komentáři

no vynejslim kraviny ale zda se mi ze pri klime je v aute neustale horko nebo naopak zima, nikdy akorat. tak jsem myslel ze za pomoci teplomeru bych to mohl aspon castecne vychytat. zatim se porad nejak nedari.prece ta klima musi foukat porad stejnou teplotu pri urcitym nastaveni, jen je rozdilna doba nez se teplota v aute stabilizuje.nebo alespon doufam ze to tak nejak funguje.

je jasne ze klimatronic ukazuje pozadovanou taplotu.asi jsi me me spatne pochopil

Tak přesně proto jsem přehodil AC za Climatronik.Při používání AC se právě teplota nestabilizuje, snižuje se dokud ji ručně nezměníš.

Odkaz ke komentáři

Tak přesně proto jsem přehodil AC za Climatronik.Při používání AC se právě teplota nestabilizuje, snižuje se dokud ji ručně nezměníš.

já jsem si to třeba dělal sám, ale jsou lidi který ty montáže dělaj s matrošem kolem 20t.

Odkaz ke komentáři

ten meziclanek je docela dobrej.ale teplomer za 1800,- se mi zda trochu drahej. ale jeste k tomu klimatronicu. co je vse potreba?tipuju ze panel a nejaka serva na klapky a kabelaz, nebo ta jde pouzit ta stavajici? no podle http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/klima.htm je to docela soda.a jak dlouho ti to trvalo nez jsi to zprovoznil?

Odkaz ke komentáři

for mudra:Rozhodně mně ta přestavba nestála 20t,práci jsem neplatil,přehazoval to známej a věci jsem koupil na inzerát a něco vrakáč.

je jasné že díly jedině z druhé ruky, ale zajima mě cena , kolik jsi za ty díly dal? alespon priblizne.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...