Roman Fabian Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 Mam problém,z beden co mi hrajou přes zesilovač mi cvaká-brzda,světla,směrovky,couvačky po nastartování mi v nich začne hvízdat(akustickej otáčkoměr ) poradte čim by to mohlo bejt.Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 Nemáš dobré odrušení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Fabian Vloženo 2. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 Odrušení mam dobrý to bymui hvízdalo v bednách i když mam vyplej zesik.V autě mam 2 páry beden přes ISO z rádia a 3 pár do zesíku z rádia pěs sinče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 nejspis mas problem se zemi u napajeni zesilovace anebo odruseni kabelu, ktere vedou z radia do zesiku. btw to, ze ti to nedela pres radio primo do reproduktoru neznamena, ze neni problem v radiu. zesilovac proste tyhle vady na krase muze pekne zesilit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.