Publikováno Červenec 15, 200916 r Ahojte. Tak co jedete se někdo podívat? O tom, že by se snad někdo zúčastnil pochybuji (ale nebudu Vás podceňovat..). Já tam budu celý týden. Zatím to aji vypadá, že budu mít k dispozici 2 denní lístky na vstup, tak kdyby měl někdo zájem wink.gif Těším se na diskuzi případně s kým se potkám, koho odsud uvidím..
Červenec 15, 200916 r Autor kdo se o golf zajímá, ví o jakou jde akci a to, že sme "ve skupince" řekněme 10lidí co se známe, neznamená, že někoho ze zbylích 30tis registrovaných užoivatelů to třebas nezajímá ale s tím golfem máš trochu pravdu Takže: jedná se o golfovou událost. Největší v historii ČR. Na Evropu je to zatím malý V tuto chvíli se totiž hraje obdobná, ale pro obyč lidi se známějšími jmény Anglická PGA. Sem opravdu Tiger nepřijede, je mi líto..
Červenec 15, 200916 r Docela pravděpodobně přes Čeladnou v tu dobu budu projíždět, takže tam budou škodárny už tři..
Červenec 31, 200916 r Autor Těžkej up, léstky nikdo nechtěl, fakt nikdo nechce? Zadarmo jak jsem psal.. Kdyžtak mi písněte.. třebas na finále = neděle.. 739491064, stačí sms.
Červenec 31, 200916 r Autor Když tam přijedeš ty a brácha..jsou tam dvě.... HA ha ha.. ani ne Momentálně třebas ořímo v čeladné jsou zaparkovaní 3 Yetíci.
Srpen 5, 200916 r Uz to bude 2 roky na zpet, co jsem do lamparny psal " Hraje zde nekdo golf"... Zadna odezva nebyla.. Upraveno Srpen 5, 200916 r od marcos
Srpen 5, 200916 r Autor Marcos: jooo, tak to je hodně zašitý téma ale začíná nás v česku přibývat.. chtělo by to rozjet nějaké téma, co ty na to?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.