Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Mám v plánu se taky ukázat ... a doufám, že nepojedu sám :kol-48:

Tak Hrábě pojede vezme zase svojeho Absolut kamarada aby nebyla zima :D

No já bych se rád taky jako ukazál:-)a z pátku na sobotu??nebo ze soboty na neděli??

mira: ze soboty na neděli, ať se tam v sobotu potkáme. :) mám to prakticky za rohem, takže s váma nebudu moc nasávat, ale na 99% se na pár hodin zastavím.

kdo další jede z EDT? krtečci, pešír a hrabě, nebo ještě někdo? stoupneme si k sobě?

mole.first: já si klíďo k tobě stoupnu -_-

Urcite dorazim kdyz uz ne na cely week tak aspon na cumendu, nektery si proste nemuzu nechajit ujit vid Vorliku? lol

no možná se taky přijedu podívat. ještě nevím samotnýmu se mi tam nechce :smich:

já když teda pojedu jedu v sobotu cca kolem jedný hoďky,budu po noční takže trocha toho spánku...

mole:my se ještě dohodneme..dám včas vědět...

mira: taky si k nám stoupneš? ;)

Zkusím najít nějakého řidiče co mě tam minimálně v sobotu doveze :) jen otec se boji mojim autem jezdit tak se uvidí :)

Upraveno od Mates_XIV

Tak snad dorazim i s berlema a možá i s cvrčkem to až podle počasí. Táta si ze mě dělal srandu jestli tam nevezmem cvrčka radši na podvalu :D

musíš ho tátovi teď půjčit, aby se s ním naučil jezdit a nebál se do Chaber :-))

• Autor

Tak již nyní mám pro Vás zajímavou informaci a postupně Vám zde budu informovat.

V tuto chvíli můžu prozradit, že v Chabrech si odbude premieru replika Porsche na podvozkových skupinách vozu Škoda Rapid :palec2:

kucíí dejte si i za mě ;)

Mi dorazíme :)

• Autor
kucíí dejte si i za mě ;)

Já myslel jestli už nebudeme slavit -_-

Urcite dorazim kdyz uz ne na cely week tak aspon na cumendu, nektery si proste nemuzu nechajit ujit vid Vorliku? lol

jasně bejby... :laugh.gif

Tak to vypadá, že dorazíme až v sobotu.

Tak již nyní mám pro Vás zajímavou informaci a postupně Vám zde budu informovat.

V tuto chvíli můžu prozradit, že v Chabrech si odbude premieru replika Porsche na podvozkových skupinách vozu Škoda Rapid :palec2:

tak nato jsem docela zvědavej ;):kuk::)

není náhodou červený???

• Autor

Jedná se o repliku legendárního vozu Porsche 550 Spyder.

Rok výroby 1955. Jen to vůz, ve kterém se zabil James Dean.

Auto je postaveno na podvozku Rapida.

Parametry: 100 PS/500kg

Já říká majitel "Když do pekel, tak na pořádným koni!"

post-5-1255005714_thumb.jpg

nemá to tendenci se vznést do oblak??? :palec:

mira: ze soboty na neděli, ať se tam v sobotu potkáme. :) mám to prakticky za rohem, takže s váma nebudu moc nasávat, ale na 99% se na pár hodin zastavím.

kdo další jede z EDT? krtečci, pešír a hrabě, nebo ještě někdo? stoupneme si k sobě?

Jasný mole, dorazím v sobotu dopoledne, tak tam někde vykolíkuj plac. EDT bude pohromadě. :) .

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.