pentadius Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Mám v plánu se taky ukázat ... a doufám, že nepojedu sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Tak Hrábě pojede vezme zase svojeho Absolut kamarada aby nebyla zima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 No já bych se rád taky jako ukazál:-)a z pátku na sobotu??nebo ze soboty na neděli?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 mira: ze soboty na neděli, ať se tam v sobotu potkáme. mám to prakticky za rohem, takže s váma nebudu moc nasávat, ale na 99% se na pár hodin zastavím. kdo další jede z EDT? krtečci, pešír a hrabě, nebo ještě někdo? stoupneme si k sobě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 mole.first: já si klíďo k tobě stoupnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Urcite dorazim kdyz uz ne na cely week tak aspon na cumendu, nektery si proste nemuzu nechajit ujit vid Vorliku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 no možná se taky přijedu podívat. ještě nevím samotnýmu se mi tam nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 4. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 to není omluva, ale výmluva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 já když teda pojedu jedu v sobotu cca kolem jedný hoďky,budu po noční takže trocha toho spánku... mole:my se ještě dohodneme..dám včas vědět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 mira: taky si k nám stoupneš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 (editace) Zkusím najít nějakého řidiče co mě tam minimálně v sobotu doveze jen otec se boji mojim autem jezdit tak se uvidí Editováno: 5. Říjen 2009, autor: Mates_XIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 Tak snad dorazim i s berlema a možá i s cvrčkem to až podle počasí. Táta si ze mě dělal srandu jestli tam nevezmem cvrčka radši na podvalu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 musíš ho tátovi teď půjčit, aby se s ním naučil jezdit a nebál se do Chaber :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 7. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 Tak již nyní mám pro Vás zajímavou informaci a postupně Vám zde budu informovat. V tuto chvíli můžu prozradit, že v Chabrech si odbude premieru replika Porsche na podvozkových skupinách vozu Škoda Rapid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 kucíí dejte si i za mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 Mi dorazíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 7. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 kucíí dejte si i za mě Já myslel jestli už nebudeme slavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 Urcite dorazim kdyz uz ne na cely week tak aspon na cumendu, nektery si proste nemuzu nechajit ujit vid Vorliku? jasně bejby... : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Tak to vypadá, že dorazíme až v sobotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Tak již nyní mám pro Vás zajímavou informaci a postupně Vám zde budu informovat.V tuto chvíli můžu prozradit, že v Chabrech si odbude premieru replika Porsche na podvozkových skupinách vozu Škoda Rapid tak nato jsem docela zvědavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Tak již nyní mám pro Vás zajímavou informaci a postupně Vám zde budu informovat.V tuto chvíli můžu prozradit, že v Chabrech si odbude premieru replika Porsche na podvozkových skupinách vozu Škoda Rapid není náhodou červený??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 8. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Jedná se o repliku legendárního vozu Porsche 550 Spyder. Rok výroby 1955. Jen to vůz, ve kterém se zabil James Dean. Auto je postaveno na podvozku Rapida. Parametry: 100 PS/500kg Já říká majitel "Když do pekel, tak na pořádným koni!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 nemá to tendenci se vznést do oblak??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 mira: ze soboty na neděli, ať se tam v sobotu potkáme. mám to prakticky za rohem, takže s váma nebudu moc nasávat, ale na 99% se na pár hodin zastavím. kdo další jede z EDT? krtečci, pešír a hrabě, nebo ještě někdo? stoupneme si k sobě? Jasný mole, dorazím v sobotu dopoledne, tak tam někde vykolíkuj plac. EDT bude pohromadě. . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 11. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Více o srazu http://www.skodahome.cz/clanek/1226-9sraz-skodahomecz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.