kláca Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 tak vono to debiní pičasí máme jen mi nahoře, jinde to i jde, a od čt má bejt líp samo kuli prckovi bych radši ten"pokoj" páč "chatka-bungalof" se jen tak pořádně nevytopí ale neni, tak snad chatu přežijem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Obdivuju vás, já bych si chatku nevzal ani za prase. Po zkušenostech podzimních srazů z Doks, kdy jsem si pokaždé odnesl slušné nachlazení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 vono co zbejvá.., jet jen přes den(to je nakokot) a nebo chata(śice se tam topí, ale žádnej zázrak.bohužel) a nebo nejet(a to nejde) takže jen doufám že tu chatu ve zdraví přežijem ? mi asi určo jen se boim o matýska přemejšlim jestli radši nedat jen so-ne, ale kuaaa debilní počasí pokaděný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 To mole, máš pravdu, posledně to odnesla foromenka. Letos ale přijedu sám (asi). Jak jsem psal, budu v sobotu ráno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Kláco kdyby si jel v sobotu tak můžeš se přidat k nám, sice až Bolce, ale i tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 zastavím se na otočku(hodku-dvě) na chvilku pokecat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 No chlapy zimu nejak přžijou. Jediny kdo by se měl bát je fakt malej Matysek. Jinak jsem já osobně nikdy problém neměl. A to jsem spal v maly chatce loni a to byla večer řádná kosa. Ještě opilecovi zima není takže z toho jsou spíš ty nastydnutí Ale vypadá to že trakaře padat nebudou tak snad překecám tátu a přijedeme cvrčkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Pokud nebude pršet či sněžit ,přijedu užovkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 letos to vidím asi od soboty ráno, ale dorazíme určitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gelger Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Oline-(Dědku) přijedu v sobotu rano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 těšil jsem se že pojedu taky,ale jsem v práci... mno a stejně vlastně to mam vzadu oťukaný,tak bych tam moc parády neudělal Tak ať vám vyjde počásí a pak se pochlubte s fotečkama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janjoy Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 přijede někdo už v pátek nebo tam budu u brány čekat zase sám? Platí začátek v pátek v 15hod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 19. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Začátek je v pátek od 15:00 a v sobotu 8:00 hod. Jinak dnes od rána svítí sluníčko a otepluje se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 patek končim 14,30, umeju auto a tradááááá :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 já sem zvědavej v kolik se mi povede vyrazit snad brzo kua kéž by se udělalo hezky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 tak aspon at je tech 15st :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 tak aspon at je tech 15st :-) Zbozne prani, ale snad nam pocasi bude prat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 já dělám do 16, tak umeju taky auto a přijedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 tak aspon at je tech 15st :-) to by bylo paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 myslím, že budem rádi, když bude aspoň 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 kolik je stupňu v práglu?, včera tam bylo celkem slušně, tady i voe svítí sluníčko a nic zatim nepadá zazrak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 teď je tady 5-6 stupňů, pod mrakem, zima a bez sněhu a deště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 19. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Chabry lehce zataženo a 8 stupňů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 ono se v těch chatkách topí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 19. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 jasně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.